Saha Raporu : Secret’in Day Game maceraları – 2

Hava karanlıktı ve büyük bir caddede pek az sayıda insan vardı. Mağazalar kapanmak üzereydi. Seksiliğiyle caddenin soluk renkli havasını adeta canlandıran çiçek desenli elbisesiyle bir kadın, bir mağazadan çıkıp hemen karşısındakine giriyordu. Derken gidip onu durdurdum. Yarım saat sonra bu kadınla nezih bir yerde oturuyor ve bir şeyler içiyor olacaktık. Çok hoş ve kibar yaklaşmamın onun çok hoşuna gittiğini ve hayatında ilk defa bir erkeğin böyle bir teklifine “evet” dediğini söyleyecek ve şaşkın olduğunu dile getirecekti.

Aslında onunla o ilk 5 dakikalık konuşmamda, kendimi ortaya koyma tarzımla etkilemiştim onu. Onunla ilk konuştuğumda bir ara konu özgüvene gelmişti ve özgüvenli olduğumu söylüyordu. ”Sen sokakta beğendiğin kişilere böyle mi yaparsın hep?” dediğinde. “Eğer sürekli olarak yapıyor olsaydım onun adı özgüven değil, arsızlık olurdu” dedim. Konuşmanın sonlarına doğru açıkçası bir şeyler içme teklifimi kabul edip etmemesine %50 ihtimal olarak bakıyordum çünkü konuşma güzel gitse de yaşı benden bir hayli büyüktü. “Bak sana ne diyeceğim, bir ara görüşüp kahve içelim. Reddetmek çok kolay ama önemli olan yapıcı bir şekilde adım atabilmek” dedim. “Zaten reddetmeyeceğim ki!” diyerek, ”yaz!” deyip gözüyle cebimdeki telefonumu işaret etti. Çıkarıp numarasını aldım.

Yalnızca 3 dakika sonrada onu aradım. “Hadi bir şeyler içelim, neredesin?” dedim. Mango mağazasında olduğunu söyledi. “Ee tamam sen çıktığında hemen kapıda bekle beni, ben de geliyorum oraya doğru.” dedim. Gittiğimde mağazadan çıkmış ve beni bekliyorken buldum onu. Koluma girmesini söyledim. Bana olan tavrı çok hoş ve nazik olduğu için ”Bugün senin gibi güzel bir kadınla kol kola olmak gururumu okşadı ” diyerek ödüllendirdim onu. Oturup bir şeyler içtik. Konuşmamızda kadının bir kız yurdunun müdiresi olduğunu, sanat ve sporla ilgilendiğini öğrendim, vücudunu fit tutmak için pilates yapıyordu. Yarım saat kadar oturduktan sonra, bu gece yurda gitmesi gerektiği için kalktık.

Yürüyerek, ona taksiye kadar eşlik edecektim. Yolda çok daha fazla yakınlaştık. Yolda onun alımlı havası ve seksiliğinden dolayı yol kenarındaki barlarda oturan pek çok erkekten kaçamak bakışların geldiğini fark ediyordum. Bu durumu lehime kullanarak, ”ben kıskanç bir erkeğim, gel buraya diyerek elimi vücuduna doladım, o da benim belimden tuttu ve birbirimize sevgili gibi sarıldık. Artık çok yakındık. ”Çocuksun!” dedi bana, bana hem takılıp, hem de sınamak için, ”Çocukların yapamadığı şeyleri yapabiliyorum!” dedim. Gözlerimin için hınzırca baktı. Belimden tuttuğu eliyle bana çimdik atıyordu. ”Kalite kontrol mü yapıyorsun ?”dedim.  Bu yürüyüş sonunda taksinin önüne geldiğimizde ise, ona sarılarak, yanaklarından öptüm. Gözlerine baktım. Sonra “bir kere daha” diyerek tekrar öpüp sonunda dudaklarına bir öpücük konduracaktım ki bu öpücük gerçekleşemeden kendini çekti.

Bir sonraki görüşmemizde onu arkadaş ortamıma götürdüm. Arkadaşımın merkezi bir yerde evi vardı ve orada muhabbet ediyorduk. Sallanan okuma koltuğunda oturuyor ve ileri geri sallanıyordum. Daygame’den tanıştığım benden 7 yaş büyük kız arkadaşım, alkol kullanmadığı için arkamdaki mutfak tezgâhında kendine kahve yapmakla meşguldü. Biz bayılmaya çalışırken, o adeta daha da ayılmaya çalışıyordu. ”Siz ne zamandır berabersiniz ?” diye sordu arkadaşımın kız arkadaşı. “2-3 gün önce tanıştık” diye cevap verdim. “Hadi canım gidin kandıracak başka birini bulun!” dedi. Sanırım dışarıdan yıllanmış sevgililer izlenimini veriyorduk insanlara.

Nasıl olduğunu sorduğunda sokakta tanıştığımızı söyledim, iyiden iyiye şaşırıp adeta şok olur vaziyette kalmıştı. Kız arkadaşım arkamdaki tezgâhta hala kahve yapmakla meşguldü. Bu söylenenlerden rahatsız olup söze girerek olayın nasıl olduğunu kısaca özetlemeye başladı. ”Evet, beni yolda giderken durdurdu ve bende kahve teklifini kabul ettim”. Kızın tepkisi ise şuydu: “Bana yolda yürürken biri gelecek ve kahve içmeyi teklif edecek, isterse karşımdaki Brad Pitt olsun, asla böyle bir şeyi kabul etmezdim!”. Bir yandan gülümserken, içimden “senin gibi ucuz kaltaklar anlayamaz” diye geçiriyordum ki, kız arkadaşım elinde kahveyle kıza döndü, ben hala koltuğumda sallanıyordum. “Bak hayatım ben yıllarca eğitimcilik yaptım,(eski öğretmendi ve artık kız yurdu işletiyordu) o kadar çok insan tanıdım ki artık görür görmez insanların ne olduğunu anlıyorum, daha önce hiç böyle bir şeyi kabul etmedim ama böyle bir adamı nasıl reddedeceksin ki? O yüzden onunla biraz konuştuktan sonra teklifini kabul ettim.” dedi.

Üstelik bunu söyleyen kız arkadaşım ondan çok daha güzel, alımlı, uzun boylu ve kültürlüydü. Beni böyle anlatmasına bayılmıştım ve ne yaptığını bilen bir adam edasıyla koltuğumda daha keyifle sallanmaya devam ettim.

Artık bir şey dememe gerek kalmamıştı. “Peki, siz nereden tanıştınız?” diye sordum, “biz bir arkadaşım aracılığıyla tanıştık” cevabını verdi. “Aa görücü usulü yani” diyerek golü attım. O gün 3 erkek ve 2 kız bir aradaydık, herkes gülmeye başlamıştı. Sonrasında gece boyunca arkadaşımın kız arkadaşının (ciddi bir ilişki değildi) bana olan alıcı gözle bakışlarını hep üzerimde hissettim. Ben lavaboya giderken, kendi kız arkadaşımla zaman geçirip dans ederken zaman zaman birer adet bana kitlenmiş göz fark ediyor ama onun bakışlarına karşılık vermiyordum.

Bu kadının benim kız arkadaşımla olan hikâyemi dinlemeden önce bu şekilde ilgisini çekmiş olduğumu sanmıyorum. Olay kız arkadaşımın benim nasıl bir adam olduğumu anlatması ve 2-3 günde onu ne kadar cezp ettiğimin ortaya çıkmasından kaynaklanıyordu. Başka bir kadın tarafından seçilmiş olmanın ortaya çıkardığı değer mükemmel bir şekilde değerimi yükseltmişti. Artık geç olmuştu ve günün sonlarına doğru kız arkadaşım lavaboya gittiğinde, lavabonun tam karşısındaki küçük misafir odasına geçtim. Lavabodan çıktığında sadece onun duyabileceği şekilde, “gel buraya” diyerek kız arkadaşımı çağırdım ve kapıyı kilitledim. Herhalde ne yapacağımızı herkes anlamıştır diye düşünüyordum.

İçeride yeterince kaldık. Duş almak için, belime havlu dolayıp tam karşıdaki lavaboya geçerken, onunla ilk defa göz teması kurdum, bana çok pis ve keskin bir şekilde bakıyordu, kız arkadaşımın yerinde olmak istediğini hissetmiştim.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

85
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
43 Comment threads
42 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
urascimenliiID-44100Centilmen KulübüMurad Abiherotic Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ksenofanex
Guest
Ksenofanex

Yahu bu herifin yazdıklarına zerre inanmayan bi’ ben miyim? CSB.

At yalanı
Guest
At yalanı

Hayal gücünden sıkıyor.

BenLark
Guest
BenLark

Yahu gençler

Saha raporunu bile tam okumadım ama “kesin yalandır amk”hallerinizden vazgeçin lütfen !

Her erkeği kendimiz ve çevremiz ile eş değer standartta tutuyoruz

Çok farklı erkekler ve kadınlar var hayalinizin ötesinde emin olun

Baskın karakterli ,zeki , oyunu iyi , tipi sağlam insanlar var

Eleştirmeden önce “biz ne öğrenebiliriz az da olsa bu işten “ diye düşünmelisiniz

Mahmut Abi
Admin

Secret’tan reklam ücreti almadım.

urascimenlii
Guest
urascimenlii

yapamıyorsun diye ağlama

Sinif ogretmeni
Guest
Sinif ogretmeni

Türkiye’de bu iş olmaz. Sanmıyorum.
Polislik olursun
Inandiri bi senaryo olmamis

Vergilius
Guest
Vergilius

Bu ne yahu uydurma sex hikayelerinin hafif versiyonu gibi.

El nino
Guest
El nino

Yalaaaannnnnnnn

Erkek
Guest
Erkek

Yarrak kürek yorum yapmak istemem, daygamenin yalan olduğunu söylemiyorum gerçek olduğuna inandım. Ama bu betimlemeler felan bana çok feminen geliyor. Biz erkeğiz amına koyim. Buraya daygame tecrübelerini paylaşacaksan, süsleyen betimleyiciler kullanmadan bir roman kitabı gibi okurmuş hissiyatı oluşturmadan yazman lazım. Buranın okuyucularının tek önem verdiği şey bu adamın DG macerasından ben nasıl bir şeyler öğrenip kendime katabilirim oluyor. Ama sen bunu yapmak yerine süslemişsinde süslemişsin amk. Asıl üstünde durup önem göstermen gereken şeyleri yazıyorum. Açılış konuşması nasıl başlattın? Vücut dilin nasıldı? Nasıl flörtleştin? Konuşmayı nasıl ilerlettin? Testleri nasıl savuşturdun? Cinselliğe nasıl geçiş yaptın? Kadını seks eşiğinden (eğer testler geldiyse) nasıl… Read more »

Sıpa
Guest
Sıpa

Birader erkeğiz diye tuttum kızın ensesinden çektim odaya anasını sikermişçesine dayadım küsküyü kaltağa diyerek mi anlatması gerekiyor. Adam kibar birisi bu şekilde anlatmayı seçmiş ayrıca kaba olmak da erkekliği belirtmez şu mantıktan sıyrıl

This is Alfa
Guest
This is Alfa

Secret’ı tanıyorum.Son derece negatif bir havası var,olumsuz ve cansız görünüyor hiç gülümsemiyor.Aurası rezalet,giyimi boktan,konuşması çok yumuşak,kadınlar nasıl onunla çıkıyor anlamış değilim.Çok fazla denediğinden herhalde illaki birini buluyor, ha bide çok uzun boylu, onunda etkisi var.Anlattıkları gerçektir, bu adam bunun eğitimini veriyor parayla, baya da pahalıdır ama kendin daygame yapamıyorsan ders alacaksın.
Paraya sıkışık herhalde şu sıralar, güzel reklam kardeşim başarılarının devamını dilerim.

Nofapçı
Guest
Nofapçı

Ben daygame yaptığım için söyleyebilirim ki olur böyle şeyler.

Şevket Rıfkı
Guest

Kız kesin 22 yaşında, hb8-9’dur. Daha aşağı kurtarmaz.
“Mağazanın deneme kabinine girdiğimde memelerini avuçluyordu”
Öyle değil mi? Hatta yakalandığında seni penisinden tutup kabine götürdü, “hep seni amcığımım g noktasıyla buluşturayım” felan da demiştir.

Ahmet
Guest
Ahmet

ya ne aşağılık adamlarsınız amk yıkılın gidin yorumlara bak. 10 numara biçim 10 numara içerik hocam.

Jordi
Guest
Jordi

Yıkık şevket sen hep saldırıyorsun gözümden kaçmıyor değil.

Wing
Guest
Wing

Kadıköy’ de beraber daygame yapacak wing arayanlar mail atabilir.
daygamewingman@gmail.com

El nino
Guest
El nino

Wingmanı nabıcan amk git tek avlan

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Yazıyla alakasız bir yere yazmışım onu silebilirsiniz buraya yine atıyorum. Küçük bir üniversite ve nispeten küçük bir şehirde nasıl tabak ve gündüz oyunu yapılır? Sizin tavsiyeleriniz üzerine aynı sosyal ortamdaki kızlara zaten yürümeyeceğim, kızdan yeni ayrıldım ikinci dönem başlamayı düşünüyorum. Okulda yürüyebileceğim yerler kısıtl dediğim gibi üniversite bir lise gibi olmasa da küçük. Yaşadığım şehir de bir ilçe örnek vermek gerekirse İstanbul pendiğin küçük kardeşi gibi yani nispeten küçük bir yer. Bu durumda napmak, ne sıklıkla yürümek gerekir. Kafamı kurcalayan tek soru bu.

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Şu soruyu cevaplayan olursa sevinirim

Dr. Christian Troy
Guest
Dr. Christian Troy
Profdoktor
Guest
Profdoktor

Küçük yerde sevgili yapmak büyük şehire göre daha kolaydır. Küçük şehirde piyasa yapmak büyük şehire göre daha kolaydır ama ortam çok kısıtlı ve sıkıcı olabilir. Küçük şehirde oyun oynamak isteyen bence kendini farklı kılacak şeylere yönelsin. Küçük yerde rekabet az ve kafası çalışan ekmeğini yer.

Büyük şehirde rekabet çok ve gerçekten çok iyi kız ve erkekler var yani küçük yerde rekabet etmeyeceğin tiplerle dolu büyük şehirler.

Küçük şehirde önemli olan iyi iletişim kurabilen farklı adam olmak. Mesela küçük şehirde küpe takman ve biraz iyi giyinmen fark yaratırken, büyük şehirde standart oluyor yani artısı yok

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Teşekkürler tatmin edici bir cevap oldu.

Profdoktor
Guest
Profdoktor

Yıllardır daygame yaparım ama böyle bir saha raporu yazma şekli yok resmen palavra gibi. Kıza giderim açılışımı yaparım numaramı alır date’ime gider sonra ne olacaksa olur. Zaten 200-300 den fazla set açan adam için cümleler bile otomatikleşir. Her kadın farklı olsada iletişim belirli temada gider. Yani kadınla kantın ahlak felsefesini veya arabalar hakkında konuşmam. Amacım belli o yüzden bana her iletişim aynı geliyor sadece sonucu değişiyor. Bu arkadaş ise acayip bir pazarlama ballandırma ve betimleme kullanıyor. Sebebinin kendi dandik kitabını satmak olduğunu düşünüyorum. Googleye daygame yazın ingilizce 500 tane kaynak var bedavaya. O yüzden böyle ballandırılmış abartı saçma diyaloglu seks… Read more »

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Hocam yukarıdaki sorumu cevaplar mısınız rica etsem tecrübeli gibisiniz.

Maybe one day
Guest
Maybe one day

Bunu okurken gözümde rahmetli Tarık Akan filmleri canlandı. Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değil.

hateful
Guest
hateful

senaryo güzel tebrikler

NameLess
Guest
NameLess

Yav arkadaş csb demiyorum da niye bu uyduruk gibi yazılan raporlardaki kızlar çok güzel, çok uzun, çok tatlı oluyor? Anlamadım ki bu tesadüf olamaz.

Haydar
Guest
Haydar

Ben inandırıcılığını umursamıyorum. Gayet de beğendim. Diğer arkadaşlara da demek istediğim nokta, burada herkes kendi başına at koşturmuyor ki beyler ? Yorumlar dâhi moderator onayından geçmek adına bekletiliyor ( Kıyaslıyorum, konu yorum değil. ) Burada bu yazıyı paylaşan ( konu hâline ) getiren kişi de eminim ki gözden geçirip kontrol ediyordur. Ve yine eminim ki, kendilerinin inanmadığı bir yazıyı da, buraya ” Secret Daygame Maceraları -2 ” olarak paylaşılmayacaktır. Tamam, içerik olarak ” NET ” bir ifade yok, yine de bu konu da ufkumuza ekleyebileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Ben beğendim, devamının gelmesini de isterim açıkçası.

alel frekansı
Guest
alel frekansı

ulan herif tek elle çeviri yapıyor. siz de (galiba ben de) burada tartışıyorsunuz. hani taraf daha işsiz bilemedim.

mavinin elli tonu
Guest
mavinin elli tonu

Banyoya soktun kardeş sağol.

1 2 3