Saha Raporu : Secret’in Day Game maceraları – 2

Hava karanlıktı ve büyük bir caddede pek az sayıda insan vardı. Mağazalar kapanmak üzereydi. Seksiliğiyle caddenin soluk renkli havasını adeta canlandıran çiçek desenli elbisesiyle bir kadın, bir mağazadan çıkıp hemen karşısındakine giriyordu. Derken gidip onu durdurdum. Yarım saat sonra bu kadınla nezih bir yerde oturuyor ve bir şeyler içiyor olacaktık. Çok hoş ve kibar yaklaşmamın onun çok hoşuna gittiğini ve hayatında ilk defa bir erkeğin böyle bir teklifine “evet” dediğini söyleyecek ve şaşkın olduğunu dile getirecekti.

Aslında onunla o ilk 5 dakikalık konuşmamda, kendimi ortaya koyma tarzımla etkilemiştim onu. Onunla ilk konuştuğumda bir ara konu özgüvene gelmişti ve özgüvenli olduğumu söylüyordu. ”Sen sokakta beğendiğin kişilere böyle mi yaparsın hep?” dediğinde. “Eğer sürekli olarak yapıyor olsaydım onun adı özgüven değil, arsızlık olurdu” dedim. Konuşmanın sonlarına doğru açıkçası bir şeyler içme teklifimi kabul edip etmemesine %50 ihtimal olarak bakıyordum çünkü konuşma güzel gitse de yaşı benden bir hayli büyüktü. “Bak sana ne diyeceğim, bir ara görüşüp kahve içelim. Reddetmek çok kolay ama önemli olan yapıcı bir şekilde adım atabilmek” dedim. “Zaten reddetmeyeceğim ki!” diyerek, ”yaz!” deyip gözüyle cebimdeki telefonumu işaret etti. Çıkarıp numarasını aldım.

Yalnızca 3 dakika sonrada onu aradım. “Hadi bir şeyler içelim, neredesin?” dedim. Mango mağazasında olduğunu söyledi. “Ee tamam sen çıktığında hemen kapıda bekle beni, ben de geliyorum oraya doğru.” dedim. Gittiğimde mağazadan çıkmış ve beni bekliyorken buldum onu. Koluma girmesini söyledim. Bana olan tavrı çok hoş ve nazik olduğu için ”Bugün senin gibi güzel bir kadınla kol kola olmak gururumu okşadı ” diyerek ödüllendirdim onu. Oturup bir şeyler içtik. Konuşmamızda kadının bir kız yurdunun müdiresi olduğunu, sanat ve sporla ilgilendiğini öğrendim, vücudunu fit tutmak için pilates yapıyordu. Yarım saat kadar oturduktan sonra, bu gece yurda gitmesi gerektiği için kalktık.

Yürüyerek, ona taksiye kadar eşlik edecektim. Yolda çok daha fazla yakınlaştık. Yolda onun alımlı havası ve seksiliğinden dolayı yol kenarındaki barlarda oturan pek çok erkekten kaçamak bakışların geldiğini fark ediyordum. Bu durumu lehime kullanarak, ”ben kıskanç bir erkeğim, gel buraya diyerek elimi vücuduna doladım, o da benim belimden tuttu ve birbirimize sevgili gibi sarıldık. Artık çok yakındık. ”Çocuksun!” dedi bana, bana hem takılıp, hem de sınamak için, ”Çocukların yapamadığı şeyleri yapabiliyorum!” dedim. Gözlerimin için hınzırca baktı. Belimden tuttuğu eliyle bana çimdik atıyordu. ”Kalite kontrol mü yapıyorsun ?”dedim.  Bu yürüyüş sonunda taksinin önüne geldiğimizde ise, ona sarılarak, yanaklarından öptüm. Gözlerine baktım. Sonra “bir kere daha” diyerek tekrar öpüp sonunda dudaklarına bir öpücük konduracaktım ki bu öpücük gerçekleşemeden kendini çekti.

Bir sonraki görüşmemizde onu arkadaş ortamıma götürdüm. Arkadaşımın merkezi bir yerde evi vardı ve orada muhabbet ediyorduk. Sallanan okuma koltuğunda oturuyor ve ileri geri sallanıyordum. Daygame’den tanıştığım benden 7 yaş büyük kız arkadaşım, alkol kullanmadığı için arkamdaki mutfak tezgâhında kendine kahve yapmakla meşguldü. Biz bayılmaya çalışırken, o adeta daha da ayılmaya çalışıyordu. ”Siz ne zamandır berabersiniz ?” diye sordu arkadaşımın kız arkadaşı. “2-3 gün önce tanıştık” diye cevap verdim. “Hadi canım gidin kandıracak başka birini bulun!” dedi. Sanırım dışarıdan yıllanmış sevgililer izlenimini veriyorduk insanlara.

Nasıl olduğunu sorduğunda sokakta tanıştığımızı söyledim, iyiden iyiye şaşırıp adeta şok olur vaziyette kalmıştı. Kız arkadaşım arkamdaki tezgâhta hala kahve yapmakla meşguldü. Bu söylenenlerden rahatsız olup söze girerek olayın nasıl olduğunu kısaca özetlemeye başladı. ”Evet, beni yolda giderken durdurdu ve bende kahve teklifini kabul ettim”. Kızın tepkisi ise şuydu: “Bana yolda yürürken biri gelecek ve kahve içmeyi teklif edecek, isterse karşımdaki Brad Pitt olsun, asla böyle bir şeyi kabul etmezdim!”. Bir yandan gülümserken, içimden “senin gibi ucuz kaltaklar anlayamaz” diye geçiriyordum ki, kız arkadaşım elinde kahveyle kıza döndü, ben hala koltuğumda sallanıyordum. “Bak hayatım ben yıllarca eğitimcilik yaptım,(eski öğretmendi ve artık kız yurdu işletiyordu) o kadar çok insan tanıdım ki artık görür görmez insanların ne olduğunu anlıyorum, daha önce hiç böyle bir şeyi kabul etmedim ama böyle bir adamı nasıl reddedeceksin ki? O yüzden onunla biraz konuştuktan sonra teklifini kabul ettim.” dedi.

Üstelik bunu söyleyen kız arkadaşım ondan çok daha güzel, alımlı, uzun boylu ve kültürlüydü. Beni böyle anlatmasına bayılmıştım ve ne yaptığını bilen bir adam edasıyla koltuğumda daha keyifle sallanmaya devam ettim.

Artık bir şey dememe gerek kalmamıştı. “Peki, siz nereden tanıştınız?” diye sordum, “biz bir arkadaşım aracılığıyla tanıştık” cevabını verdi. “Aa görücü usulü yani” diyerek golü attım. O gün 3 erkek ve 2 kız bir aradaydık, herkes gülmeye başlamıştı. Sonrasında gece boyunca arkadaşımın kız arkadaşının (ciddi bir ilişki değildi) bana olan alıcı gözle bakışlarını hep üzerimde hissettim. Ben lavaboya giderken, kendi kız arkadaşımla zaman geçirip dans ederken zaman zaman birer adet bana kitlenmiş göz fark ediyor ama onun bakışlarına karşılık vermiyordum.

Bu kadının benim kız arkadaşımla olan hikâyemi dinlemeden önce bu şekilde ilgisini çekmiş olduğumu sanmıyorum. Olay kız arkadaşımın benim nasıl bir adam olduğumu anlatması ve 2-3 günde onu ne kadar cezp ettiğimin ortaya çıkmasından kaynaklanıyordu. Başka bir kadın tarafından seçilmiş olmanın ortaya çıkardığı değer mükemmel bir şekilde değerimi yükseltmişti. Artık geç olmuştu ve günün sonlarına doğru kız arkadaşım lavaboya gittiğinde, lavabonun tam karşısındaki küçük misafir odasına geçtim. Lavabodan çıktığında sadece onun duyabileceği şekilde, “gel buraya” diyerek kız arkadaşımı çağırdım ve kapıyı kilitledim. Herhalde ne yapacağımızı herkes anlamıştır diye düşünüyordum.

İçeride yeterince kaldık. Duş almak için, belime havlu dolayıp tam karşıdaki lavaboya geçerken, onunla ilk defa göz teması kurdum, bana çok pis ve keskin bir şekilde bakıyordu, kız arkadaşımın yerinde olmak istediğini hissetmiştim.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

85
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
43 Comment threads
42 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
urascimenliiID-44100Centilmen KulübüMurad Abiherotic Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
MarlBoro
Guest
MarlBoro

Hikaye kitabı okumak istemiyorum. Daha çok detay istiyorum.
Gerçek detaylar.

This is Alfa
Guest
This is Alfa

Secret bütün bilgileri kendine saklayan içten pazarlıklı biri.Yani sana asla gerçek detayları ve bilgileri vermez.Sadece kendine saklar o yüzden pek bişey bekleme bu sadece reklam.

KadıköyPUA
Guest
KadıköyPUA

Beraber düzenli daygame yapacağımız ve game hakkında konuşacağımız WhatsApp grubuna katılmak isteyenler mail atabilir.
daygamewingman@gmail.com

ahahaha
Guest
ahahaha

hacı sdfdhgkjgj
peter pan daha gerçekçi amk.
bu yazdıklarını okuyacağıma gider onu okurum daha iyi ama malesef okudum 🙁
sanki bi karikatür dergisinin arka kapağındaki zampara hikayesini betimliyor lol.

Küçük Erkek
Guest
Küçük Erkek

Abi sitede verdiğiniz gmail adresine word dosyası olarak ilk saha raporumu yolladım.Bi göz atar,paylaşırsanız çook çok mutlu olurum 🙂

Satori
Guest
Satori

centilmenklubu.com’da vakit ve efor kaybi yapmamamiz adina saglam bir yazi olmus

BB
Guest

Mahmut abi , daha önceden tanıdığım bir kızla insta üzerinden mesajlaştık , kız gayet hoşlandı ve yarın buluşalım mı dedi. Ben de olur yarın sabah yazarım dedim , aradan 30 dakika sonra yemin ederim ki seninle sevişmeyeceğim derdin bu dimi dedi, tabii bende hiçbir şeyi ima etmemişken direk böyle bir şey gelince kala kaldım nasıl bir yol izlemeliyim next mi ?

Mahmut Abi
Admin

Bu kızla dalga geçmek için iyi bir fırsattır. “Hahaha, çok hızlısın ya. Önce seni tanımam lazım ben senin bildiğin erkeklerden değilim” gibi bir şey yazıp sonuna kahkaha emojisi konulabilir.

Ama kız arıza bir tip sanırsam. Pat diye böyle giriş yapması arıza.

Mahmut Abi
Admin

Yarın buluşalım mı sorusuna doğru cevap ya olur yarın şurada şu saat buluşalımdır ya da yarın şu işim var şu saatte şu günde şurada buluşalım mıdır. Bakarız ya da yarın ararım değil.

Mahmut Abi
Admin

Bir de alakasız ama özellikle sexting yapan ya da çıplak foto gönderen hatunlar buluşma ufukta görününce buna benzer şeyler yazarlar. Dur bakalım ne kadar acelecisin alt tarafı birşeyler içeceğiz ya da ben seni isteyecek miyim acaba gibi bir cevapla girilebilir. Yalnız bu kızların çark oranı sen ne dersen de yüksektir.

BenLark
Guest
BenLark

Bu kız nasıl bir psikopat amk !

Karşısındaki erkeği fazla ezik olarak görmüş ve erkeğin game tavırlarını anlayıp “oyyy seks mi istiyon sen ! ” kıvamına getirmiş

Ciddi olarak NEXT !

Jeremy
Guest
Jeremy

Mahmut abi, mesajlasilan kızla buluşma ayarlanır ve buluşmadan önce kız sürekli olarak “buluştuğumuzda seninle çok önemli bir konu hakkında konuşacağım”, “biz çok iyi anlaşıyoruz” gibi şeyler söyler. Buluşma gerçekleşir 10 dakika sonra ne hakkında konuşacağını sorduğumda önce gecistirir sonra konuyla alakasız bariz bir yalan söyler. Sorun şu ki mesajlastigim ve buluşacağım bir diğer kız da aynı şekilde “buluştuğumuzda sana çok önemli bir şey söyleyeceğim diyor” ama ilk olay biraz ozguvenimi kırmadı değil. Mesaj oyunum iyi sayılır buluşmadan önce sarılma ve öpüşmeyi garantileyecek şekilde konuşurum ama buluşma tecrübem az olduğu için belki de gerçekte o kadar rahat olamıyorum. Nerede yanlış yapmış… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hatun bir şey söylemiyorsa hiçbir şey yokmuş gibi yürümeye devam edeceksin. Belki de kız sana bir şey diyeceğim dediğinde korkup yürümeyi bıraktın ve kızın “sadece arkadaşız” demesine gerek kalmadı. Belki kız senden hoşlandı ama bunu söyleyecekti vazgeçti. Bilemezsin! Genel olarak konumun şu olmalı : eğer bir şey söylenmedi ise o şey yok gibi davranacağım. Kız sana bir şey diyecekse der, demez ise konuyu tekrar açmana gerek yok. Şunu unutmayın : Shit test ve benzeri durumlarda shit testi geçmenizin temeli sizin buna duygusal tepki vermemeniz. Testi geçmenin 80%si budur. 20%si nasıl cevap verdiğiniz. Mesela denk gelir burada okuduğun bir sağlam cevabı… Read more »

The next
Guest
The next

Siz yapamıyorsunuz, millet yapınca da çamur arıyorsunuz. Şu huyunuzdan vazgeçin.

Unbroken
Guest
Unbroken

Bu yazıyı başka bir yerde okuduğuma yemin edebilirim . Yanlış hatırlamıyorsam bir kitaptı bu facede gruplarda paylaşılıyordu . Orda okumuştum

Wolfinthehill
Guest
Wolfinthehill

O “gol” harbiden çok tatmin edici olmuş. Hikayenin en çok beğendiğim kısmı. Böyle saygıdan nezaketten anlamayan kadınlara (genel olarak insanlara) cevabı yapıştırmak çok rahatlatıcı.

Red Man
Guest
Red Man

Buluşma ortamının gürültülü mü sessiz mi olması gerekir?

okuyucunun biri
Guest
okuyucunun biri

uzun süredir yorumlara bakmıyordum özür dilerim ama baya loser dolmuş burası. yani rapor güzel, bence gerçek de ancak cool story bro’cuların ima ettiği şey şu:”hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım o zaman benden başkası da yaşamış olamaz. ben böyle hazır cevaplar veremiyorum başkası da veremez. ben bir yengecim başkası da bu kovadan çıkamaz. ben bir kaybedenim ve kazanan görmeye katlanamam.” ne kadar özgüvensiz şeyler yazdığınızın farkına varın. kendinizi pua sitesi olan bi adamın saha raporlarıyla karşılaştırmak yerine – kurgu da olsa bu rapordan ne kazanabilirime bakın. neler neler yaşanıyor bu dünyada siz yaşamadınız diye yaşanmamış değiller. ulan normal biri için… Read more »

denis
Guest
denis

Arkadaşlar selam Adana’da beraber set açabileceğim deneyimlerimi ve yaklaşma rutinlerimi paylaşabileceğim bir kanata ihtiyacım var.
twitter: https://twitter.com/Mrdeerofficial1

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Balıkesir wingman aranıyor

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Mahmut Abi biraz aslan burcu olmanın etkisi de var reddedilme korkum yok ama özgüvenim ve egomun zedelenecek olması beni rahatsız ediyor bunu nasıl aşarım

Mahmut Abi
Admin

Önce ecnebilerin piliç kokaini (chick crack) dediği şeylerden biri olan burçları ve burçlara inanan feminen tarafını bir bıraksan? Piliç değilsin sonuçta.

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Haklısınız burcu katmam saçma oldu, soruyu burcu çıkararak geri soruyorum o zaman hocam. Bu nalet olası ego gerçekten bazen işe yarasa da çoğu zaman dezavantaj.