Kadınlardan reddetme konusunda dürüstlük beklemek, siz daha çok beklemek

Başlığı Geronimo açmış gibi ama oraya takılmayalım. Bir süredir yazmak istediğim bir şeydi, kısmet bugüneymiş.

Kadınlardan ilişki tavsiyesi almanın bir versiyonu da bu beklentidir. O başlıkta kısaca anlatılan şuydu: Biz erkekler isteklerimizi karşı tarafa doğrudan ilettiğimizden genelde kadınların tavsiyeleri ve isteklerinin de “doğrudan” iletişim yoluyla sunulduğunu zannederiz. Ama kadınlar ilişki konusunda nadiren istediklerini “doğrudan” söylerler. Kadınlardan yemek tarifi alın, seyahat tavsiyesi alın, hatta nükleer fizik konusunda ders alın ama asla ve asla ilişki konusunda tavsiye almayın.

Bu hususta dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da kadınların saçma sapan, o anın bağlamında hiçbir mantık ifade etmeyen reddetme cümleleridir.

Yaklaşık iki ay önce ekşi sözlük’te şöyle bir yazıya denk geldim. Yazar arkadaş, hoşlandığı kadın her kimse artık, kendisine reddederken dürüst olmadığı için içerlemiş ve “eksiklerim (maddi, tip, ortam vb.) sebebiyle reddetmek yerine niye uzunca süre ilişki istemiyorum deyip 1 ay sonra başkasıyla sevgili oluyorsun?” gibi erkekler için son derece mantıklı, ama kadınlar için tamamen anlamsız gelecek bir soru sormuş. Bu durum eminim çoğumuzun başına gelmiştir. Size yok diyen hatunu bir hafta sonra başkasıyla el ele, göz göze görmek…

Dananın kuyruğu da burada kopuyor zaten. Kızlar tam da sizin o “örtülü” reddetme sinyallerini anlayacak kadar tecrübeli olmadığınız için reddetme konusunda tereddüt yaşamıyor. Hatta şöyle diyeyim, kızın kafasında “Ben bu adamı istemediğimi daha nasıl belli edeyim?!” gibisinden sorular dönüyor, o da sizin anlamamanıza şaşırıyor. Çünkü kadının dili farklı.

Peki nedir bu “örtülü” sinyaller?

Tanışma isteğini görmezden gelmek bir sinyaldir. Mesajlara dönmemek veya çok geç, 1-2 kelimeyle dönmek bir sinyaldir. Buluşmayı ekmek bir sinyaldir. Buluşma davetini kabul etmemek bir sinyaldir. Buluşma davetine muğlak bir zaman belirterek cevap verip dönüş yapmamak bir sinyaldir. Kıytırık bir sınav, iş vs. bahanesiyle ilişki istememek bir sinyaldir. Arkadaşlığınız bozulacak diye ilişkiden kaçmak bir sinyaldir. Seni üzmekten korktuğunu söylemesi bir sinyaldir. Cinsel ilişkiyi ertelemek bir sinyaldir.

Kadınlar çoğu zaman size “tipini beğenmedim, pısırıksın, güçsüzsün; o yüzden seni istemiyorum” demeyecek ve yukarıda bahsettiğim “daha erdemli ve mantıklı” görünen bahanelere başvuracak.

Bunları sinyal olarak gör(e)meyen bir erkek, kadının önüne attığı boktan bahanelere inanır ve bunları sorun gibi algılayarak eğer çözerse kadının kendisine tamam diyeceğini zanneder. Ya da bunları kızın naz yaptığına yorar (çünkü birtanesi kartanesi kızımız hemen evet derse kolay kız görünebilir) ve kızın peşinde daha çok koşar. Kız da peşindeki adamın ısrarını gördükçe onun bu işlerden anlamadığını görür ve daha da uzaklaşır. Sonunda da “sözlü” olarak açık ve net bir biçimde reddeder. Bu “sözlü” reddi duyana kadar kızı nextle(ye)meyen adam, kırmızı haptan tek yudum içmemiş demektir. O yüzden reddetme sebebini sorgulamadan kızı orada bırakın. Çünkü sunulan sebep çoğu zaman siktiri boktan bir bahane olduğu için düşündükçe kafanız daha da karışacak ve hata yapacaksınız.

Kadınların bu “örtülü” reddetme sistemini bildiğimiz için bu sitede reddedilme veya kadınlardan olumsuz şeyler duyma korkusuyla day game ve online game yapamayan arkadaşlara “yürümekten korkmayın, kızlar genelde görmezden gelerek reddeder” diyoruz. Sonunda ölüm yok çünkü.

Peki bu sinyalleri bilmenin ve anlamanın bize ne faydası var? Öncelikle boşuna zaman kaybetmeyeceğiz ve daha kolay next yapacağız. İkinci faydası ise erkeğin sinyali çakıp uzadığını gören kadın, onun işten anlayan bir adam olduğunu düşünecek ve ilginin kesilmesiyle kendisi erkeği elde etmek için uğraşmaya başlayacak. Tabii ki nextlediğiniz her kız geri dönmeyebilir ama dönme ihtimali emin olun o sözlü reddi duyana kadar kendini yırtan erkeklere göre daha fazla. Bu da yeri gelince oyunun bir parçası.

Hatun geri geldiğinde de izleyeceğiniz stratejiyi ayrıca düşünürsünüz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

162
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
130 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
58 Comment authors
SergiokovalenkoRobbenBicionhaydigelicelimlrksttp Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
F30
Guest
F30

Soru biraz eksik oldu. Mesela “A” tabağı ile pazartesi günü buluştuk. Aynı “A” tabağı ile kaç gün sonra buluşmalıyız ? Buluşmadığımız günler muhabbet nasıl olmalı çok sık mı ?

Joker
Guest
Joker

Siteden bir haber takılırken kız bana “benden hoslanman için sana umut mu verdim, en ufak detay göster bana haklısın diyeceğim” ne sacmaliyor bu deyip benim sevgim seninle alakalı değil deyip konuyu kapattim 2 gün görmezden geldim dışarda şans eseri görünce vaktin var mi dedi yetismem gereken buluşma var sonra konuşalım dedim akşamına yazdım buna whatsaptan bana bundan sonra ne yapacağımı sordu “sana acilmam bir duygu beslemem benim hatamdi bundan sonra duzeltmem için zaman taniyacagim kendime, konuşmamız en doğrusu bu süreçte” dedikten sonra kız 3 ay peşinden koşup arkamdan ortak arkadaş grubumuza çok güzel şeyler söylemesi karşılığında bir buluşma ayarlanmış ve… Read more »

Mahmut Abi
Admin

“sana acilmam bir duygu beslemem benim hatamdi bundan sonra duzeltmem için zaman taniyacagim kendime, konuşmamız en doğrusu bu süreçte” Bir kıza açıldıysanız ve ona ilginiz varsa asla bu ilgi yüzünden özür dilemeyin. Kıza askıntı olun demiyorum hatta bırakıp giidin ama bu ilgi hataydı falan diye kızın çerçevesine girmeyin. Sizin kendi de dahil kimden hoşlanıp hoşlanmayacağınıza karar verecek kişi kendisi değil. Bunu bilmek için kırmızı hapa gerek yok. Yıllar önce çıktığım bir kız ondan hoşlandığımı anladığında “bir erkek ile bir kız arkadaş olamaz mı Mahmut” demişti ben de “olabilir ama seninle ben arkadaş olamayız zira ben senden hoşlanıyorum” demiştim 🙂 Bunu… Read more »

Joker
Guest
Joker

Abi zaten kızın sana hoşlanman için umut mu verdım lafından sonra beni gülme tuttu ne benim sevgim seninle alakalı ne de senin ilgisizliğin benimle alakalı gibi bir cümle kurmuştum.Erzurum ufak bir şehir her yerde karşıma çıkıyordu görmezden geliyordum aradan 2 gün geçti arkadaşlarla buluşmak için otobüse bindim çocuklar beni bekliyor bu duraktaymış ben görmedim otobüsten indiğim gibi arkamdan seslendi kız döndüm baktım bu tüm ciddiyetimi yitirmişim kıza karşı dalga geçecegim ayıp olmasın diye ciddi durmaya çalışıyorum vaktin var mı konuşalım dedi kız ,çocuklar beni bekliyor yetişmem lazım sonra konuşalım olur mu dedim kız tamam dedi akşamına mesaj attım (keske atmasaydım… Read more »

HknClk2
Guest
HknClk2

Bakın şu yukarı da yazılanın aynısını yaşadım ben.Yürüdüğüm kız bana “hayır” bile demedi.”Yok teşekkürler ” dedi.Bunu demesi bile benim uzamam için yeterli sebepti.Peki ben ne yaptım?Hemen başka bir kıza odaklandım..
Bunu hisseden kız,
Geri dönüp tekrar fırsatlar yarattı ama benim umrumda olur mu?
Ben tek sefer yürür,
İkinci denemeyi hiç yapmam!
Bir kere beni kaybetmeyi göze almış bir kadının ilişkisinden hiç bir bok olmaz!
Düşünsene,
Sana zamanında Yok diyen bir kızı koluna takacak kadar onursuzlaşıyorsun!
Erkek adamın kendisine gram saygısı varsa,
Çöp olmuş bir maziyi karıştırmaz!Üstelik yok diyen kadının peşinde omurgasız olacağına,
Var diyenin,olur diyenin yanında erkek adam ol!
Bu çok mu zor?

Mahmut Abi
Admin

Ben tek sefer yürür,
İkinci denemeyi hiç yapmam!
NEXTin hakkı ikidir ve bu da yüz binlerce yürüme saatinden damıtılmış bir bilgidir. Her kıza 2 kere yürüyeceksin diye bir şey yok ama düz mantık her zaman böyle yaparsan kaybedersin, kazanmazsın.

Furki
Guest
Furki

Ya seni kaybetmeyi göze almış ama pişman olmuş ise, 2.şansı verdiğinde buna sımsıkı sarılacak kadar aklı başına gelmiş ise..

2. şans bence verilmeli. Son kez. İkinci ve son.

Mystery
Guest
Mystery

kadın erkek farkı için abartılı bir örnek sayılmaz..
https://www.youtube.com/watch?v=5cntCEmYRI8

Yin
Member

Geriye dönüp baktığımda hiçbir kadını “tipim değilsin, standartlarımın altındasın, şişmansın, sıkıcısın, yaşlısın, sana karşı çekim hissetmiyorum” vs.vs. gibi direkt sebep belirterek reddettiğimi hatırlamıyorum. İletişimi azala azala bitirmişimdir, telefonlarını cevapsız bırakmışımdır, mesajlarına çok geç dönmüşümdür, konuşmak görüşmek istediğinde vaktim olmadığını söylemişimdir ve alternatif de sunmamışımdır vb. Hiçbiri işe yaramadıysa birşey hissetmediğimi söylemişimdir, o da son çare. Ve bakın normal kadınlar bunu anlar ve sessizce yol alırlar. Çünkü kendileri de istemedikleri zaman aynı şekilde davranıyorlar. Mesajı almayan / almak istemeyen kadın yok mudur, vardır, bunlar da takıntılı veya kaygılı bağlanma tipi geliştirmiş, kompleksli kadınlardır. Sizi isteyen kadın size zaman yaratır, bahane yaratmaz,… Read more »

Yin
Member

Bir de istemem ama kenarda dursun, yörüngemde dönsüncüler var, asıl tanımanız ve teşhisi koyar koymaz ilgiyi kesmeniz gerekenler bunlar. Bunları tanımak çok kolay aslında, mesajlarınıza döner, sohbeti sürdürürler ama iş buluşmaya gelince yokuş yaparlar, sadece ilginizi ve zamanınızı sömürürler. Fakat kendinizi bu duruma sokan ve bu tip bir kıza bu fırsatı veren yine sizsiniz, kendinizi friendzone sokan da, uydu erkek yapan da sizsiniz. Kapıyı çarpıp gidin demiyorum, açık bir kapı bırakın ama beleşe de ilgi vermeyin. Zaten birden fazla opsiyonunuz varsa veya yola devam edip önünüze bakabilecek bir adamsanız, coca cola vermeyen makinaya ha bire bozuk para atıp mal gibi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Evet friendzone erkeğin girdiği ve içinde kaldığı bir şey. Hoş bir hatun zerre ilgi ve ilişki beklemeden (daha doğrusu beklediğini göstermeden) çağırdığında gelip seks yapsa buna hayır diyecek erkek hemen hemen yoktur. Hatunun (güya) cinsellik talep etmeden ilgi ve (arkadaşça) ilişki veren erkeğe hayır demesini beklemek absürt.

Friendzone iki kapılı bir hücredir. Kadına açılan kapısı kilitli, dışarı açılan kapısı ağzına kadar açık bir hücre. Oraya “hapsolup” hatun beni friendzoneda tutuyor diyen adam aslında çok anlamsız bir laf ediyor. Arka kapıdan çık git birader. Kıza açılan kapı belki açılır diye o hücrede kendi kendini hapseden sensin.

KKEG
Guest
KKEG

Rep Pill felsefesini keşfedeli bir yıl oluyor. İlk zamanlarda yanlış yorumlayarak geçirdim, bu yüzden çok hatun kaçtı. Bu sene ise red yiye yiye çok şey anladığım bir sene oldu ve erkeklere de seçenekleriniz var demek istiyorum. Eskiden beni sevecek birisi olsun yeter diye düşünürken artık belli başlı özellikler arayıp ona göre yürüyorum. Twitter’da bir kız bana şu hesap sana ayan beyan yürüyor karşılık verdin mi diye mesaj atmıştı. Ben de yaş kriterime uygun değil demiştim. Yaş kriterimi sorunca yaşın uygun ama mesafen uzak demiştim. Ona rağmen bir süre konuşmaya çalıştı, takmadığımı anlayınca bıraktı. Seçenekleriniz, kriterleriniz olması önemli. 2 gün önce… Read more »

BB
Guest
BB

Hocam Twitter veya instan varsa yazar mısın

laspdaldasld
Guest
laspdaldasld

Benim olayım şu reddedileceksen de kendini unutturmamalısın. Yani yürüdün öyle bir yürüyeceksin ki reddedilsen de kız seni unutmayacak. Bi oneitis yapmıştım(yaş 19) siteye de aslında bu sebepten dolayı geldim. İlk defa yaptım oneitis baya yetki bıraktım kıza neyse vazgeçtikten sonra nextledikten sonra ibiraz zaman geçti ve geceleri özel numaralardan aranmaya başladım (okadar söylüyorum). Ama sonra dönüp baktım artık istemediğimi anladım. Yani bir kıza yürüdüğünüz zaman olay olsun iyi yada kötü farketmez iyi sonlanacaksa da kötü sonlanacaksa kızın isminiz geçtiğinde kafanızda belirirse o kızdan iş çıkması büyük next sonrası ben böyle düşünüyorum. Abilerimin fikirleri nedir bilemem

Mahmut Abi
Admin

Reddedileceksen de unutturmayacaksın kafası hala kızın kafasındaki yerini düşünen, kendini değil kızı merkeze alan bir kafadır. Hatunu unutup önüne bakan, hatunun kendi hakkında ne düşündüğünü sallamayan adamdan rütbelerce aşağıda bir erkeğin kafasıdır.

laspdaldasld
Guest
laspdaldasld

Hayır Mahmut abi kızın kafasında ne olduğumuzu düşünme olayı değil yanlış anladın. Olay şu bir kıza sürekli maskülen davranmak zorundayız kız reddetse sonunda kötü bi şekilde bize siktir çekecek olsa bile o anlamda söyledim. Yani etki bırakacak şekilde yürümeliyiz herzaman sonuç “red” olsa bile Örnek veriyim daha iyi anlaşılsın. İnstagramda mesela napıyorsun şu bu diye konuşuyorsun ediyorsun kızda çıt yok röp şeklinde basit sıkıcı. Sonuç ne? RED Bi başka örnek vereceğim… Sürekli topla foto atan kız vardı. Bende şöyle bir giriş yaptım… Hayırdır topun inşaata mı kaçtı? Kız : Esprimi şimdi bu? Ben: Hayır soru Kız: Ya varya hiç havamda… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Burada bazı arkadaşlar kadını nasıl reddedeceklerini fazla düşünmüşler. Çirkinsin, şusun-busun demenize gerek yok. Böyle birşey istemediğinizi açıkça söyleyin yeter.

Yalnız bir süre takıldıysanız ve bitiren tarafsanız, bir süre kız takıntı haline getirebiliyor, dezavantajı bu.

Durgun
Guest
Durgun

Çoğu erkeğin merakı neden “reddedildiği” değil. Kızın sözlü bi şekilde hayır,istemiyorum dememesi. Ben hertürlü takmıyorum da bu sorunu yaşayan arkadaşlar bundan şikayetçi

Mahmut Abi
Admin

Kızlar bunu açık söylemezler bu onların iletişim yöntemlerinin farklılığından böyle. Erkeğin kadın dilinden anlayacak kadar olgun ve tecrübeli olması lazım. Aslına bakarsan direkt hayır duyana kadar hayırdan anlamamanın kendisi o hayırın nedenlerinden biridir. Bir erkeğin hayırı sonuna kadar zorlama nedeni TERCIH EDILMEYEN VE / VEYA OPSIYONSUZ bir erkek olmasıdır.Tercih edilmediğinden ve opsiyonsuzluğundan bir kızı sonuna kadar zorlar ve yine aynı nedenlerden dolayı kadın tecrübesi yoktur, kadın dilinden anlamaz.

Mahmut Abi
Admin

Kadının davranışlarından mesajı alabilmeniz için bir miktar ben ödülüm zihniyeti de şart. Hatun 2 kere ekti mi davranışları ile hayır diyor. Ama ya aslında istiyorsa? Doğru aslında istiyor olma ihtimali az ama var. Fakat ben kadının doğru adımları atmazsa kaçıracağı bir fırsat mıyım yoksa kadının her davranışına rağmen bu işi tek taraflı zorlama mecburiyeti olan değeri düşük biri miyim?

Catherine Earnshaw
Guest
Catherine Earnshaw

“İnsan politik bir hayvandır.”Aristoteles.
Sözlükteki yazıyı inceledim, ne boş yapmış. Yahu soruyorum bir erkekten “çükün küçük” diye nasıl ayrılalım örneğin? Elbette ilişki istemiyorum, çok yoğunum falan gibi bahaneler (ki her zaman bahane değil) kullanıyoruz. Gerçek çirkindir ve biz kadınlar çirkin olmayı hiç istemeyiz.
Yani bir de işin tartışma boyutuna girme ihtimali var. Ben şimdi görüşmek istemediğim erkeğe “penis boyun kısa, seninle görüşmek istemiyorum” desem savunma mekanizması devreye girecek ve “e senin de muhteşem memelerin (:D) var” diyecek ve bir tartışma başlayacak. Sonrasında ise gördüğü herkese benim ne kadar büyük bir sürtük olduğumu söyleyecek, görmediklerine ise haber yollayacak. Ne gerek var?

Koz
Guest
Koz

@Catherine Earnshaw, ” Penis boyun kısa ” diyen bir kıza, ” Senin de muhteşem memelerin (:D) var ” dedirtecek hapın rengi mavinin hangi tonuymuş la, neymiş öyle ya, verin bana da bir tane bakayım kafası nasıl, ne kadar sürüyor ? 😀 — “Çamaşır makinesine atmıştım çekme yaptı ” dersin, ” Çekince uzuyor ” dersin, ” Bunu bulamayan da var, adilik etmee 😀 ” dersin de dersin, DEEE, ” Muhtemeşem memelerin (:D) var ” nedir amk asdlkasşladk alsdkaşld kalşakdsşl ————- Oyy oy, kadın gündüz düşleri. En azından, bir gün bir kız size ” çükün güccük ” derse ne diyeceğinizle ilgili bir… Read more »

Catherine Earnshaw
Guest
Catherine Earnshaw

@koz
Canım arkadaşım, elbette edeceği hakaret “muhteşem memelerin var” olmazdı. Muhtemelen “sen de şaşı bakıyorsun ya da vajinan büyük” gibi cümleler kurardı. Olmayan espiri yeteneğimi kullanmak istedim. (:D) smiley’sini bu yüzden koymuştum ancak insan beyninde komik bulduğu bir şeyi başkaları da bulur sanıyor. Benim hatam.

augustus iv
Guest
augustus iv

“Sonrasında ise gördüğü herkese benim ne kadar büyük bir sürtük olduğumu söyleyecek, görmediklerine ise haber yollayacak.”

yani gene kadınların çirkinleşmekten ziyade adları kötüye çıkmasın diye politik davrandıklarını görmüş olduk.

ha öyle ya da böyle politik olunması gerektiğine ben de katılıyorum. ben de reddederken böyleyim ve bu şekilde reddedenlerle de hiçbir sorunum yok. olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.

Catherine Earnshaw
Guest
Catherine Earnshaw

@augustus iv
“yani gene kadınların çirkinleşmekten ziyade adları kötüye çıkmasın diye politik davrandıklarını görmüş olduk.”
Bu cümlenizi tam anlamadım, yazmak istediğiniz kelimenin “çirkinleşmemek için değil de” olduğunu varsayıyorum?
İnsanlar ne der bizim hayatlarımızı sizinkini etkilediğinden daha çok etkiliyor. En çok da ailemizin ilişkilerimizde yaşadığımız şeylerden haberdar olmasından korkuyoruz. Tanıdığım her kadın özellikle genç yaşlarında ilişki yaşadığı biri tarafından bu konuda tehdit edilmiştir. Belki bazen fazla politik oluyoruzdur ve sizi bıktırıyoruzdur anlayabilirim ama bir kadın için öğretilen en basit kurallardan biri politik olmak ve insanlar üzerinde kendin hakkında iyi bir izlenim bırakmak.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Hani boyu degil islevi önemliydi? asdafsgdhj

Donatee
Guest
Donatee

Selamlar arkadaşlar, benim bir kaç tane sevgilim oldu ve hepsi benden mavi halli olduğum için ayrıldı flört döneminde kırmızı hapli oluyorum ama sevgili olunca mavi hapa geçiş oluyor , nereden baslamaliyim yardımcı olur musunuz

Türkhack
Guest
Türkhack

Kızlar açısından 1 nedeni, erkekler açısından 1 nedeni olabilir bu başına gelenin. Bir de sana tavsiye vereceğim.
1 Kadınlar her çıktığı Mavi haplıyı (eğer kabul ederlerse tabi) kırmızı haplı zannederler de ondan bu tipleri kabul ederler. 3 ayda her Mavi haplı terk edilir kadırlar tarafından. Çünkü gerçek anlaşılmıştır.
2 Sen bir komutan düşün. Orduyu ve Devleti elde edene kadar tüm savaş stratejilerini ve liderlik taktiklerini uyguluyor. Ve yönetimi devralınca tüm burları bir kenara atıp yatışa geçiyor. Sonuç hüsran değil midir. Bu da erkek açısından nedeni idi.
Kırımızı hap bir yaşam felsefesidir. Tavsiyem bunu bir ömür boyu içselleştirmendir. Siteyi baştan okuman gerekli.

Last Lover
Guest
Last Lover

Bi ablayla tanıştık, buluşuyoruz, görüşüyoruz, yürüyüş yapıyoruz vs. güzel gidiyor.
Yakınlaşma, öpme koklaşma da oldu, bu da tamam.
Sonra bana davet ettim gelmek istemedi, seks olamayacağını, hazır olmadığını falan söyledi.
O zaman güle güleeee.
Bu siteyle tanışmamış olsaydım mal gibi hala peşinde dolanıyor olurdum eminim.

Mahmut Abi
Admin

Hahaha. Acemilik işte. Kadınlar hep öyle der zaten. Şu yazıdaki ablanın “12 kere buluşmadan olmaz” lafından çok duydum. Her zaman değil ama sıklıkla shit testtir veya orospu kalkanıdır. Gelir ve seks yaparsa nasıl oldu anlayamadım birden gelişti diyebilmesini sağlar. Öyleyse ve sen de sırf lafa bakıp güle güle dediysen kendi kendini elemişsin. Her gelirsem seks olmaz diyene güle güle dersen işin zor.

Last Lover
Guest
Last Lover

Siz de haklısınız Mahmut Bey’cim. Ama ben bunun zaten sağlamasını yapmıştım, ikinci çağırdığımda gelmeyince yolu verdim. 😉
Yeni boşanmış biriydi, giriş-gelişme hazır olmasına rağmen hala mırızlanan biriyle sonuca ulaşılmıyor, ulaşılsa da ben kasmaya değer görmüyorum.

Mummm
Guest
Mummm

Kadınların direkt hiç tanışmadıkları birine hoşlandıklarını söylemeleri konusunda ne düşünüyorsunuz?

Mahmut Abi
Admin

Bilmem, bir şey düşünmemiz mi lazım? Olur arada öyle şeyler, üzümünü yeyip bağını sormayacaksın 😀

Mummm
Guest
Mummm

Yapılmalı mı yapılmamalı asıl sormak istediğim bu? Yani erkek isterse zaten gider mi? Yoksa erkek kadın fark etmeden insanlar bu konularda çekingen olabilir ve kadının adım atması kötü değildir mi? Kadınım ve erkeklerin bu olaya bakışını merak ediyorum

dd
Guest
dd

Bence kadınlar da adım atsın niye atmasın ki?

Mahmut Abi
Admin

Bence kadının birine gidip pat diye senden hoşlanıyorum demek yerine merhaba deyip tanışması ve sonra da belki bir yere davet etmesi daha mantıklı . Kadınlar genelde erkeğin çevresinde olup yürüme davetiyesi atarlar. Bana yürüyen hatunlar ise ortamda olan bir şeyden muhabbet açıp sonra bir şeyler teklif ettiler hep.

Mummm
Guest
Mummm

Pat diye söylemek de gidip tanışmak da epey zor aslında benim için. Karşımdakinin gelmek isteyip de gelmediğini düşündüğüm için cesaretlendiriyorum kendimi. Yaklaşık iki hafta önceye kadar aynı ortamdaydık aylar bakıştık ama benim orada işim bitti ve sadece özellikle bunun için gidersem görebiliriz birbirimizi. Sizce saçma ve ürkütücü gelir mi? ‘E sen gitmiştin nerden çıktın ki ben unuttum bile’ moduna girer mi? Çekingen biri ve hiç tanımıyorum. Onu fark etmem onun beni fark etmesinden sonra oldu mesaj vermeye de çalıştım ben de çok anlamam. Bi cesaret gitsem ne kaybederim ki diyorum. Düşününce mantıklı yapacağım sıra yapamıyorum teşekkür ederim yorumlarınız için

35lik
Guest
35lik

Kadınlar da adım atsın denir beta camiasında. Kendilerine hiç bir kadın böyle yaklaşmamış adamlar bunun nasıl bir izlenim bıraktığını bilmezler.

Çok itici bir şey. Maskülen bir haraket. Kadına yakışmıyor.

Normal muhabbet et, ilgi gösterirse ve kendisi yapmazsa sen başka bir gün kahve içmeye davet et. Gelirse çakarsın. Gelmezse başka maçlara bakarsın.

Mummm
Guest
Mummm

Buna benzer yorum çok okudum. İtici gelmesinin ve maskülen görünmesinin sebebi kadının öne çıkması ve daha baskın bir role bürünmesi mi? Peki zaten gelmeye çalışan birine bunu yaptığımızda onu yükten kurtarmış olmaz mıyız ? Öyle olacakmış gibi hissettiğim için bu düşünce oluştu kafamda aslında. Şimdiye kadar yaptığım ve rahat olduğum bir konu değil esasen

35lik
Guest
35lik

Hiçbir şey yapma demiyoruz

Hiç tanışmadığın birine ”senden hoşlanıyorum” diye gitmek işe yaramaz. Kadın yada erkek. Kimse kendisine böyle gelen birini istemez. Hee sen böyle dersen ve adam da ”aaa hadi sevgili olalım” derse, o adamdan hayır gelmez emin ol. Büyük ihtimal sümsüktür yada bi gece takılır gider.

İlgini feminen şekilde belli et. Gidip havan sudan muhabbet edersen zaten ilgilendiğini düşünecektir. İlgin hoşuna giderse muhabbet ilerler.

Birkaç görüşmeden sonra sırtını duvara ver, ellerin arkada, tek ayağını kaldırıp duvara daya, vücudunu adama uzat. Yumulursa senindir, yumulmazsa bizden değildir.

insan
Guest
insan

Bu da ibretlik bir yorum. (Erkekler için diyorum)İşte uzaktan bakıp bakıp durmayacaksin, yuruyeceksin kardeş. Karşında böyle ilgisi yüksek bir hatunu kaçırmış olursun yoksa.

Mummm
Guest
Mummm

Ben ne kadar çekingensem o da o kadar çekingen ve tuhaf gelmiyor bu durum bana hoşlandığım için sümsük görmüyor da olabilirim. Girişken insanları seviyorum ama utanmayı becerebilen insanları da seviyorum aynı zamanda.
Gidip muhabbet açabileceğim bir ortam da yok ben de çok özgüvenli değilim zaten. Çocuk gibi numaramı cebine sıkıştırıp kaçsam rahatlayacağım sanki.
Durudurup dan diye hoşlandığımı söylediğimde sırf bunu yaptım diye bile ürkebilir benden. Büyük ihtimalle beni bir daha görmeyeceğini düşünüp varlığımı bile unutmuştur belki. Çok kolay olmalı bir insanla konuşmak ama bu o kadar zor ki. küçük de değiliz.

Furkan
Guest
Furkan

Siteyi baştan sona okuyup yorumları da okuyan arkadaş, beta olursan böyle yüksek ilgili olan yanına gidip telefonunu uzatsan numarasını alacağın hatunu bile kaçırırsın. Erkek ol, ilk adımı at.

noname
Guest
noname

11 yaşımdan beri tanıdığım, ancak en son 4 yil önce karşılaştığım bir kiza (ortaokulda benden hoşlanıyordu ancak ben çekingen davranıp karşılık vermemiştim) sosyal medya üzerinden mesaj attım (1,5 yil önce o beni eklemişti). Tanıdığımdan beri sevdiğimi belirten. Ama bir yere davet filan yoktu o mesajda. 7-8 gün boyunca yanit vermedi, facebookta da birsey paylaşmadı. Aktif degildi yani. Sadece son gün ana sayfasına ne kadar garip komik insanlar var yazdi. Ben de rahatsiz etmek için yazmadigimi söyleyip mutlu olmasını dileyip bir daha da yazmadım. 1 hafta sonra tekrar denemeli miydim İkinci ve son kez? Bu defa Bir yere birseyler içmeye davet… Read more »

Mahmut Abi
Admin

O nasıl korkutucu bir giriş yahu! Sen eminim bunu romantik sanıyorsun ama bu takıntılı, arıza, selam versen başa bela adam lafı 😮

Next’in hakkı 2’dir bir daha mesaj at davet et istersen ama pek bir beklentin olmasın. Onu da kabul etmezse next.

alice
Guest
alice

inanamıyorum size ne kadar kötüsünüz, bedava ilgi yok bir kadın size cinsellik sunmuyorsa nextleyin neden? tek gaye seks mi belki normal şekilde iletişim kurmak istiyordur kadınlar ve hayır size hayır deyip diğer kişilerin boynuna atlamadan hem de

Mahmut Abi
Admin

Aslında tanısan iyi insanlarız.

Ced
Guest
Ced

Şirinleri görecek kadar pırıl pırılız hemde

BSS
Guest
BSS

alice in wonderland

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

“Am I evil? … Yes I aaaam!”

Furkan
Guest
Furkan

İnanamıyorum size beyler ben de, insan insanı siker mi?

lrksttp
Guest
lrksttp

Cümleyi cımbızlamak olacak ama, bakın kızımızın klavyesinden neler düşmüş;

“…ne kadar kötüsünüz, bedava ilgi yok, neden?….”

haydigelicelim
Guest
haydigelicelim

Okumadan next beyler…