Kadınlardan reddetme konusunda dürüstlük beklemek, siz daha çok beklemek

Başlığı Geronimo açmış gibi ama oraya takılmayalım. Bir süredir yazmak istediğim bir şeydi, kısmet bugüneymiş.

Kadınlardan ilişki tavsiyesi almanın bir versiyonu da bu beklentidir. O başlıkta kısaca anlatılan şuydu: Biz erkekler isteklerimizi karşı tarafa doğrudan ilettiğimizden genelde kadınların tavsiyeleri ve isteklerinin de “doğrudan” iletişim yoluyla sunulduğunu zannederiz. Ama kadınlar ilişki konusunda nadiren istediklerini “doğrudan” söylerler. Kadınlardan yemek tarifi alın, seyahat tavsiyesi alın, hatta nükleer fizik konusunda ders alın ama asla ve asla ilişki konusunda tavsiye almayın.

Bu hususta dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da kadınların saçma sapan, o anın bağlamında hiçbir mantık ifade etmeyen reddetme cümleleridir.

Yaklaşık iki ay önce ekşi sözlük’te şöyle bir yazıya denk geldim. Yazar arkadaş, hoşlandığı kadın her kimse artık, kendisine reddederken dürüst olmadığı için içerlemiş ve “eksiklerim (maddi, tip, ortam vb.) sebebiyle reddetmek yerine niye uzunca süre ilişki istemiyorum deyip 1 ay sonra başkasıyla sevgili oluyorsun?” gibi erkekler için son derece mantıklı, ama kadınlar için tamamen anlamsız gelecek bir soru sormuş. Bu durum eminim çoğumuzun başına gelmiştir. Size yok diyen hatunu bir hafta sonra başkasıyla el ele, göz göze görmek…

Dananın kuyruğu da burada kopuyor zaten. Kızlar tam da sizin o “örtülü” reddetme sinyallerini anlayacak kadar tecrübeli olmadığınız için reddetme konusunda tereddüt yaşamıyor. Hatta şöyle diyeyim, kızın kafasında “Ben bu adamı istemediğimi daha nasıl belli edeyim?!” gibisinden sorular dönüyor, o da sizin anlamamanıza şaşırıyor. Çünkü kadının dili farklı.

Peki nedir bu “örtülü” sinyaller?

Tanışma isteğini görmezden gelmek bir sinyaldir. Mesajlara dönmemek veya çok geç, 1-2 kelimeyle dönmek bir sinyaldir. Buluşmayı ekmek bir sinyaldir. Buluşma davetini kabul etmemek bir sinyaldir. Buluşma davetine muğlak bir zaman belirterek cevap verip dönüş yapmamak bir sinyaldir. Kıytırık bir sınav, iş vs. bahanesiyle ilişki istememek bir sinyaldir. Arkadaşlığınız bozulacak diye ilişkiden kaçmak bir sinyaldir. Seni üzmekten korktuğunu söylemesi bir sinyaldir. Cinsel ilişkiyi ertelemek bir sinyaldir.

Kadınlar çoğu zaman size “tipini beğenmedim, pısırıksın, güçsüzsün; o yüzden seni istemiyorum” demeyecek ve yukarıda bahsettiğim “daha erdemli ve mantıklı” görünen bahanelere başvuracak.

Bunları sinyal olarak gör(e)meyen bir erkek, kadının önüne attığı boktan bahanelere inanır ve bunları sorun gibi algılayarak eğer çözerse kadının kendisine tamam diyeceğini zanneder. Ya da bunları kızın naz yaptığına yorar (çünkü birtanesi kartanesi kızımız hemen evet derse kolay kız görünebilir) ve kızın peşinde daha çok koşar. Kız da peşindeki adamın ısrarını gördükçe onun bu işlerden anlamadığını görür ve daha da uzaklaşır. Sonunda da “sözlü” olarak açık ve net bir biçimde reddeder. Bu “sözlü” reddi duyana kadar kızı nextle(ye)meyen adam, kırmızı haptan tek yudum içmemiş demektir. O yüzden reddetme sebebini sorgulamadan kızı orada bırakın. Çünkü sunulan sebep çoğu zaman siktiri boktan bir bahane olduğu için düşündükçe kafanız daha da karışacak ve hata yapacaksınız.

Kadınların bu “örtülü” reddetme sistemini bildiğimiz için bu sitede reddedilme veya kadınlardan olumsuz şeyler duyma korkusuyla day game ve online game yapamayan arkadaşlara “yürümekten korkmayın, kızlar genelde görmezden gelerek reddeder” diyoruz. Sonunda ölüm yok çünkü.

Peki bu sinyalleri bilmenin ve anlamanın bize ne faydası var? Öncelikle boşuna zaman kaybetmeyeceğiz ve daha kolay next yapacağız. İkinci faydası ise erkeğin sinyali çakıp uzadığını gören kadın, onun işten anlayan bir adam olduğunu düşünecek ve ilginin kesilmesiyle kendisi erkeği elde etmek için uğraşmaya başlayacak. Tabii ki nextlediğiniz her kız geri dönmeyebilir ama dönme ihtimali emin olun o sözlü reddi duyana kadar kendini yırtan erkeklere göre daha fazla. Bu da yeri gelince oyunun bir parçası.

Hatun geri geldiğinde de izleyeceğiniz stratejiyi ayrıca düşünürsünüz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

162
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
130 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
58 Comment authors
SergiokovalenkoRobbenBicionhaydigelicelimlrksttp Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

öğretmen maaşıyla hayat mı geçer de, alınmam.
dağın başında çalışıyorsun buna katlanamam de, alınmam.
tipim değilsin de, alınmam.
araban yok de, alınmam.
kariyerime odaklanmak istiyorum de, alınmam.

Çevirmen Hocanın dedikleri doğru, kadınlar dolaylı iletişim kurarlar ve erkeğin dolaylı iletişimden anlamasını beklerler ki kafası mavi hapın pembiş hayallerine boyalı olmasa erkek bunları doğal anlar zaten. Fakat yukarıdaki alınmam lafları da boş zira böyle yazan adamların çoğu gerçekten mantıklı bir açıklama duysalar hatuna “kalpsiz, paragöz yüzeysel orospu” diye hakaret ederler. Bşr hatun tecrübesizliğinden yanılıp şaşırıp hayırdan anlamayan bir oğlan çocuğuna dürüst davranınca karşısındakinden yediği ağlak hakaretlerden bir daha yapmaması gerektiğini öğrenir.

Koz
Guest
Koz

” ‘ Kalpsiz, paragöz yüzeysel orospu ‘ diye hakaret eder “, bu bir zamanlar bendimmm asdfalsdfasdşf
Ulan ne günlerdi ya 😀

A
Guest
A

böyle mi reddetsinler? siz de kadınları çirkinsin şişmansın iticisin orospusun kusura bakma falan diyerek mi reddediyosunuz?

A
Guest
A

kimse kimseyle bir şey yaşamak zorunda değil. siz de kadınları reddedebilirsiniz. kendi hiç reddetme yaşamayan adam reddedilme olayını aşırı abartıyor ve egosuna bir saldırı olarak alıyor. reddeden kadın sizi, karakterinizi, tipinizi yaşayışınızı komple aşağılamadı, yalnızca sizinle o sırada bir şey yaşamak istemedi.

Sir-Tristan
Guest
Sir-Tristan

Kadınların sorumluluk almakla ilgili problemleri var, artık bunu biliyoruz. Herhangi şekilde birine borçlu hissetmek konusunda da ciddi şekilde hassaslar. Yürüme esnasında, doğrudan veya dolaylı yoldan topu (sorumluluğu) hatun kişiye atıyorsunuz ve istemsiz tüm gözler kıza çevriliyor. Seçim yapmayı seven kızımız, bu noktada zorlanıyor, çünkü kafasındaki seçim yapma şartları bu şekilde değildi. Eğer size gerçek nedenleri, (tipsizsin, paran yok, vs) açık açık söylerse, ilk önce kendine, sonra da dolaylı yoldan çevresine ve topluma karşı sorumluluk yüklenir. Bir kadın, toplumun hasıraltı edip, aslında herkesin gayet farkında olduğu gerçekleri (Red Pill de bunlardan biridir) gündelik hayatta açık açık söylerse, bu kadının dahil olduğu… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Reddettiğim hiçbir kadına yeterince güzel değilsin veya hayata bakış açını tasvip etmiyorum demedim. Çünkü sırf o an benle ilgilendiler diye kimsenin hayattaki duruşunu veya aynaya baktığında gördüğü şeyin kötü olduğunu söyleyecek hakkı kendimde görmüyorum. Son dediğinde bence çok haklısın Mahmut Abi, bir kadın bana direkt sebep söylese buna kızardım. Kadınların net olmamasıyla ilgili hiçbir sorunum yok. Hatta yukarıda da dediğim gibi bu tarz “politik” duruşu ben de uyguluyorum. Dediğin şeyleri yapan kadını da direkt nextliyorum zaten. Bence sinyalleri okumak yeterli.

insan
Guest
insan

Bir kızı beklemediği bir anda ve yerde dışarı davet etmiştim, sonra konuşuruz demişti. Aradan 15 dakika geçip bulunduğumuz ortamdan ayrıldığımızda “içeride çok gürültü vardı, dediğini anlayamadım” dediği gün aklıma geldi (gerçekten gürültü vardı ama duydu tabi). Tabi aslında demek istediği anlaşılıyor ama o anda hayır cevabını duymak istedim ki öyle oldu :)) Direk “HAYIR”.

Sir-Tristan
Guest
Sir-Tristan

Ekşide bunun başlığı var. Klasik şekilde meriçler ve reddetmeyi istemedikleri için değil, ego tatmini için kullanan kezo-feministler doluşmuşlar. Nextlenen hatuna sıfırdan başlama taraftarıyım. Ya da o anki duruma göre hiç ilgilenmemek de olabilir.

kaptan
Guest
kaptan

……..Ya da bunları kızın naz yaptığına yorar (çünkü birtanesi kartanesi kızımız hemen evet derse kolay kız görünebilir) ve kızın peşinde daha çok koşar…….

Bunu (kolay kız görünmemek için reddetme) bazı kızlar shit test olarak yapıyor. Aradaki farkı nasıl anlayacağız?

insan
Guest
insan

evet bunun shit test ile karıştırılma durumları var ama özellikle buluşma teklifine red, shit test olmayabilir.

Mahmut Abi
Admin

Her şeyi bir kereliğine shit test sayıp eğlenen ustalık yapacaksın. Eğer devam ediyorsa shit test olmadığını anlarsın.

Bir şeyi ardı ardına shit test sayarsan ise hayırdan anlamayan sülüğe dönersin.

Erkek
Guest
Erkek

@kaptan Kızı bize çağırmak için aradığım zaman, xx saat şurda ol dedim. Şimdi giyiniyorum spora gidicem dedi. 1-2 saniye duraksadım, yani dedim? Spora gidiyim ondan sonra mı geliyim yoksa spora gitmeden mi geliyim diye lafı çevirdi. Burada ki shit test ben onu dışarı çağırdığımda üstü kapalı gelmeyeceğeni ima etti. Eğer ben niye gelmiyorsun bugün cumartesi gel bak eğlenceli olucak merak etme seni şuraya şuraya götürücem şunları yapıcaz desem, büyük ihtimalle kız gelmeyecek. Burada reddetme mi yoksa shit test mi anlamak çok kolay(yukarıda anlattığım reddetme değil shit test). Kadınlar “kolay kız görünmemek için reddetme” yapmazlar. Kolay kız görünmemek için yaptıkları genelde… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Aynı çevredeyseniz veya ortak çevreniz varsa kızı üç aşağı beş yukarı biliyorsunuzdur. Naz yapıp yapmadığını anlarsınız. Önceki ilişkilerinde “kolay” olan kızın size aniden naz yapma ihtimali çok düşük.

The next
Guest
The next

Eğer shit test olduğunu anlamak istiyorsan iki kez yürütecesin.

Ulgio
Guest
Ulgio

Burada kadınların ruh halini iyi okumak lazım, bazen öyle bir dip yapıyorlar ki resmen açık büfeye dönüyor ortalık.Burada kilit nokta kızdan ilk reddi yedikten sonra beklemek ve o boşluk anını bulup gerekli hamleleri yapmak bence.O boşluk hiç olmayabilir de tabi, o sizin oyunu okuma becerinize kalmış.

Mahmut Abi
Admin

Tamam biz erkekler daha dobrayız ama bir kadını reddederken siz nasıl reddediyprsunuz? Ben ya Nalan sen güzel değilsin diye reddetmedim hiç, Direkt söylmeden sen anla yapmak isteyeceğin ilk şey oluyor. Bu dürüstlük konusunda şikayet eden erkeklerin çoğu hatun reddetme teceübeleri olmadığı için de olayı büyütüyorlar.

Funterboy
Guest
Funterboy

Abi ben o kadar soğuk davranıyorum ki kendilerinden gidiyorlar. Bu sene tam 5 tane kızı kendimden uzaklaştırdım böyle soğuk davranarak.
Kalp kırma olaylarına da girmek istemiyorum. Benim için en temiz ve en rahat yolu bu

Aftermath
Guest
Aftermath

Sıkıntı da o aslında. Mevzu erkeğin dürüstlük araması değil. Reddedilmekten varılan çaresizlik ve erkeğin artık bu raddede “yalvarıyorum benimle olman için ne yapmam gerektiğini söyle” sorusunu, “dürüstlük” istemiyle, kadına sorması ile akabininde bütün ilişkinin kontrolünü kadına devretmesi. Zaten genel izlenimlerimden çıkarabileceğim kadarıyla da bir erkek artık tam bu aşamada blue pillin zirvesine çıkıp yine tam bu evrelerde black pill/red pill arası bir zihniyete yatkınlaşıyor. Çünkü bizim blue pilli sıvılaştırılmış halde serumla küçük yaşlardan beri almış, beyaz atlı romantik “dream boy” erkeğimiz, bir kız için erdem sandığı her şeyi yapsa da hiçbirinin bırakın zerre işe yaramamasını, ters tepki yarattığını görüyor. Buradan… Read more »

Dayı
Guest
Dayı

Bence bu noktada bolluk zihniyeti çok önemli. Eğer o an yürüdüğümüz kadına tek seçeneğim muamelesi yapmasak zaten onun bizi red edip etmemesi çok da umrumuzda olmayacağı için daha mantıklı kararlar alabiliriz. Şöyle açıklayayım kadınlar örtülü konuşur diyoruz ya bu ne demek oluyor aslında ondan istediğimiz şeyi duymak istiyoruz. Biz kimden istediğimiz şeyi duymak isteriz umrumuzda olan kişiden. Bir kadın bizim o an zihnimizde tek seçeneğimiz ise ister istemez umrumuzda olur ve bu beynimizi resmen tül perdesi ile örter. Tam tersi o an 756732 seçenekten birisi gibi düşünüp öyle hareket edersek ister istemez o Bugün Kıyafetim iyi değil o yüzden düşünmüyorum… Read more »

Potansiyel
Guest
Potansiyel

Bugün internette sağa sola bakarken birkaç incel forumuna denk geldim ve bu sitenin değerini daha iyi anladım. Bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler, çok değerli şeyler anlatıyorsunuz.

NormalTürkErkeği
Guest
NormalTürkErkeği

İncel lere laf anlatılmıyor, dinlemiyorlar koşullamışlar kendilerini resmen.

Sinem
Guest
Sinem

Bir keresinde Tinder’dan konuştuğum bir adam ile ertesi gün WhatsApp’a geçtik. Numaramı çok erken paylaştım burada hata benim. Ertesi sabah 10’da telefonumda bir günaydın mesajı ve selfie ile güne başladım. Bismillah daha 2. gün üstelik ben istemeden selfie atması çok itici geldi. Nazikçe biraz yavaşlamasını söyledim. Bana “Ne yani ben senin peşinden mi koşuyorum ne demek istiyorsun” diyerek bir de hakaret etti. Direkt engelledim tabii. Nazik ve dürüst olmaktansa bir bahaneyle kışkışlamak çok daha acısız, her iki taraf açısından.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Sinem, bu sitede ne isin var?

Sinem
Guest
Sinem

Sen kimsin? Site bekçisi mi?

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Sosyal medyada ne kadar kiza denk geldiysem hepsi de kirmizihap düsüncesiyle dalga geciyordu. Kirmizi hapin dogrulugunu anlayabilen kiza denk gelmedim, dolayisiyla siteyi takip eden kiz görmek garipsettirdi. Gerci buna sen de karsi cikarsin simdi.

augustus iv
Guest
augustus iv

katılıyorum. hatta kadınların daha çok ihtiyacı var. çevrelerindeki saçma sapan kızlara uymayıp her şeyi zamanında yaparlarsa 40’lı yaşlarında en çok onlar rahat edecek.

Mahmut Abi
Admin

Siteyi birden fazla kez ziyaret eden kullanıcılar içinde kadın oranı %17.4.

Mahmut Abi
Admin

Numarayı erken paylaşman hata değil. Fakat sonrasında doğal bir shit test atmışsın, karşındaki bu kadar basit bir şeyi bile kaldıramayıp sinirlenmiş. 99% isabetle direkt engellemek ile hiçbir şey kaybetmeyeceğin biri.

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Kızlara da mı tavsiye vermeye başladın Mahmut hoca?

Mahmut Abi
Admin

Ah azizim o tavsiyeler içinde erkeklere nice dersler vardır.

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Farkındayım, bu tavsiye, shit testi kaldıramayıp çabuk öfkelenen birinin maskülenliğinin zayıflığına delalet etti 🙂

YORGUN
Guest
YORGUN

Bunları sinyal olarak gör(e)meyen bir erkek, kadının önüne attığı boktan bahanelere inanır ve bunları sorun gibi algılayarak eğer çözerse kadının kendisine tamam diyeceğini zanneder. Ya da bunları kızın naz yaptığına yorar (çünkü birtanesi kartanesi kızımız hemen evet derse kolay kız görünebilir) ve kızın peşinde daha çok koşar. Kız da peşindeki adamın ısrarını gördükçe onun bu işlerden anlamadığını görür ve daha da uzaklaşır.

YEMİN EDERİM BU YAZIYI OKUMADAN 2 SAAT ÖNCE YUKARIDAKİ PARAGRAFTA YAZAN KİŞİ OLDUĞUMU FARK EDİP
TELEFON REHBERİNDEN BENİ TAKMAYAN 8 KIZI SİLDİM.

Ben de hep naz yapıyor normaldir diye düşünüyordum.

YORGUN
Guest
YORGUN

Hatun geri geldiğinde de izleyeceğiniz stratejiyi ayrıca düşünürsünüz.

Düşünmemize yardımcı olursanız seviniriz 🙂

Cidden ben dönenler olacağından adım gibi eminim ki hasbelkader farkında olmadan bu şekilde davranıp nextlediğim Kızlardan bana dönen oldu. Ama ne yapacağımı bilemedim.

Dönerse ne yapmalıyız bilen varsa yorumlasın lütfen Tşkrler 😉

Mahmut Abi
Admin

Bu konuya girmek istemiyorum ama nextler havuzundan dönenler olur ve yeterince büyük bir next havuzunuz varsa buradan ara ara iş çıkar. Eğer bir kız nextten dönerse yine iki kere yürürsün ve yine iş çıkmazsa tavsiyem tamamen geride bırakmanız. Yoksa ara ara döner ara ara yürürsünüz ki friendzone yoludur bu. Bir kere daha şans verin kullanamazsa şansını kaybeder.

Ama bu nextteki her kıza eşit mesafede duran ve henüz çıkmadığı kıza fazla yatırım yapmamış erkek adam işi. Çoğunuz daha tek tek kızlar ve bunların en önemlisi kafasında olduğunuzdan next havuzunu birtanesine kaçan kovalanır diye oynayıp daha sert tokat yiyeceksiniz.

NormLife
Guest
NormLife

Üste yazdım gitmemiş olabilir diye bidaha yazıyorum Mahmut abi yaşım 19 daha önce böyle bişey yazmıştım sana sanırım ondan da aklına gelip yazmış olabilirsin aynı benim olay. Bakışmayla başlayan ama benim yürümemem sebebi ise inanılmaz derecede seçeneklerim vardı 5-6 tane diyebilirim kızı kenara koydum 4-5 kızla eğlendikten sonra yoklukta kaldığım için o kıza instadan yürüyüm dedim baktım yüz vermiyor cevap atmıyor tanışma konusunda ısrarlı davrandıktan sonra gene bişey demedi hep oyaladı felan cevap atmıyor ben ısrarlı davranıyorum naz felan yaptığını sandım çünkü kendimden aşağıda görüyordum kızı neyse hal böyle olunca baktım oneitis olduğumu hissettim bu site yoktu tabi bu yaşananlardan… Read more »

ZRG
Guest
ZRG

Kardeşim öncelikle merhaba adımda anlayacağın gibi ben Mahmut Abi değilim ama anlattığına göre hatalarını(kendimce)anlatayım sana,şimdi zaten elinde seçenekler varken sen kızı görmezden gelmişsin bu hem onun egosunu yaralamıştır hem de kadınlar o kadar sinsidir ve durum analizlerini öyle kuvvetli yapar ki sen ona yokluktan mı yanaşıyorsun yoksa yanaşmak istediğin için mi yanaşıyorsun bunu anlar.Sen de muhtemelen bolluk zihniyetini kaybedince hadi bunla takılıyım ya dedin kendince ama hatun kişi senin niyetini anladı ya da sen bolluk zihniyetini kaybettiğin için betalaştın hatun da iplemedi seni.Ayrıca şuraya da değinirsek daha 19 yaşındayım demişsin,mesajlarına geç ve kısa cevap veren bir kıza neden buluşma için… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kenarda dursun da azıcık erkek olan adama reddedilmedir ama buna hala reddedilme demeyen var demek ki.

Kıza hala olur diyorsan bir daha yürü ve olmazsa nextle.

augustus iv
Guest
augustus iv

yokluktan yazılan kızın oneitis olması.

“çünkü kendimden aşağıda görüyordum”

kendi cinsel pazar değerinizi hesaplarken notu bol tutmayın. senden aşağı olsa aranızdaki ilişki bu hale gelmezdi. sana yüz vermeyen kız üstüne sevgili yapmış ve ayrıldıktan sonra da seni yara bandı olarak görmüş.

Mahmut Abi
Admin

Git kendine seçenek yarat. Başında bir bolluk içindeydim diye girmişsin tek cümle sonrası yokluk üstüne yokluk hala da güya senden aşağı gördüğün kızla ilgili ne yapayım diye soruyorsun.

Kızlar genelde hayırdan anlamayan adamı sözlü reddederler ama bazen şanslı isen başında sözlü red yersin.

Tiheti
Guest
Tiheti

Hocam ben siteye yeni gelenlerdenim eski sevgili yazısında kız her erkeği terkettikten sonra %95 oranında başka bir erkeğe gidiyordur diye bişey yazmış moderatör yani bu demek olmuyor mu bizim yürüdüğümüz kızların çoğunun sevgilisi yada flörtü yada sevgili kategorisine erişmekte olan biri var. Aklımda deli sorular 🙂

Mahmut Abi
Admin

Küme teorisini laf olsun diye öğretmiyorlar işte. Yürüdüğün ve son 3 4 ayda sevgilisi olmayan kızlar da yürüdüğün tüm kızların yarısından fazla. 50% 95% nasıl oluyor bir düşün.

Brother
Guest
Brother

Bakın bu konu çok güzel.Bir kadının size ilgisi varsa,çitlerin altından sürünüp,beton bariyerlerin üstünden atlayıp gelip size kendini siktirir.Bundan 7 ay önce bir kızdan net bir yd aldım.Ben geç kalınca kız soğumaya başladı.Fırsat penceresi kapanınca gittiğimde kız soğuk davrandı.Onu siktir et,yürürken henüz kırmızı haptan muzdarip,mavi haplı olarak gitmek ayrı bir facia(kız Belki yine kabul edecekti) neyse ben yürümeyi batırıp bir de kıza numaramı uzatınca kızın gözlerinden şunu anladım:”Oha be adam uzaktan maskülen gözüküyorsun bu Ne şimdi.” Anladım.Kız da bakın esnekleştirilmiş hayır “yok teşekkürler ” diyerek (red saydım) gitti.Neyse kız 4 ay Sonra tekrar eski yoluna dönüp bana fırsat yarattı(yok u hayır… Read more »

Teoridealfa
Guest
Teoridealfa

Mahmut abi , etrafta birçok arkadaşım var ki bunların sevgilisi ilk başta reddettiler, hatta aylarca kızların peşinde koşan arkadaşlarım var, ancak şimdi evlilik planı yapıyorlar bunu nasıl yorumlamak gerekiyor

BenLark
Guest
BenLark

Zerre saygı duyulmadıkları ilişki

Koz
Guest
Koz
insan
Guest
insan

Bence buradaki öğretilere siyah-beyaz olarak bakmamamız gerekiyor. 2 kere denedim nextledim artık bu iş olmaz diye bişey yok. Sadece bizim zaman ve enerjimizi daha iyi kullanmamız için gerekli bu öğretiler. Aylarca tek bir kızın peşinden gideceklerine birden fazla kıza yürüyüp daha çok seks yapma imkanı bulabilirlerdi.

Koz
Guest
Koz

@insan, Bana göre ise, 2 kez denedim “Olmadı ?” Next.. Bu iş olmaz, çünkü 2 kereden sonra ben kabul etmem. Yine bana göre, aslında seni güçlendirmek için bilinçli bir durum yaratıyor. 2 Kez denedin ve olmadı, next ! ve o next’in verdiği duygu ile ilk seferinde savaşıyorsun bu seni duygusal olarak biraz daha güçlü bir hale getiriyor. Aynı zamanda, o kız olmadı ise seni başka bir hatun bulmaya zorluyor ki bu da seni güçlendiriyor. Çünkü, daha kolay olabilecek olan ” 2 kez deneyip seni reddetmiş ” bir kızı ikna etmeye çalışmak yerine, ona göre daha zor olan yeni bir hatun… Read more »

insan
Guest
insan

Şöyle bir yazı var sitede: “Bir kız iki kere dışarı çağırıyorsan ve ikisinde de kızın planı varsa o kızdan büyük ihtimalle iş çıkmaz. Bakın iş çıkma ihtimali sıfır değil ama böyle kızları NEXTlediğinizde on tane ilgisiz kızla vakit kaybetmeyi engellerseniz biri aslında ilgilidir ama vakti yoktur. Ama o da büyük ihtimal sonra sizi arar. Herhangi bir kızın özel olmadığını bilen kırmızı haplı için 1 kere ilgili kızı kaçırabilirim belki ama 10 kere vaktimi kurtaracağım tercihi akıllıcadır.” Haklısında benim burada demek istediğim 2 kere denedim ama yine de şansım var devam edeyim demek değil. Next ten sonra geri dönüş olursa “belki”… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Büyük çaba göstererek bir kızın elini “hakedip” sonra yine büyük bir emekl o birtanesi ile evlilik ve çocuk yapmak hala mümkün. Bir kıza bir seneni harcarsın, sonra birine 1 sene daha, sonra birine daha ama eninde sonunda aylarca peşinde koştuğun kızlardan biri ile olur! Ama o emek ve sıklıkla da bildiğin para ile ödemediğin zaman o “ilişki” genelde çatırdar yani büyük emeği, çoğunlukla kadın tarafından karşılığı verilmeyen emeği, hayat boyu vermek zorunda kalacaklar. Mavi haplı erkeğin eline kadın eli değmez sanıyorsanız yanılıyorsunuz arkadaşlar. Mavi haplı erkek eninde sonunda bir birtanesi bulup evlenir. Emin olun. Beta erkeğin bile tanımında hayat boyu… Read more »

1 2 3