Vaka Çalışması – Başarısızlıktan başarıya geçen mesajlaşma

Mahmut selam. 42 yaşındayım ve eşimden 5 ay önce boşandım. Aslına bakarsan bu siteyi boşanma aşamasında okuyordum ve hatta seninle de konuşuyorduk fakat tabii boşanmadan sonra piyasaya dönmem gerekince kadınlara yürüme kısmını okumaya başladım. Yazılar ve kitaplar çok faydalı oldu, teşekkür ederim.

1 ay kadar önce online dating uygulamasından 24 yaşında bir kızla tanıştım. Boşandığımdan beridir hatta ayıptır söylemesi mahkemeyi beklerken (anlaşmalı boşandık) zaten kadınlara yürümeye başlamıştım. Onca yıllık evlilik sonrası piyasada ilk 4-5 maceram yüz kızartıcı sıçışlarla bitti.

Boşandıktan sonra bu bana da olmuştu. Paslanıyorsun. İki üç sene yapma, unutuyorsun. 36 yaşında boşandığımda, daha önceden geçmişim ve başarım olmasına rağmen, ilk 6-7 buluşmamda, şurada yapmayın dediğim bazı şeyleri yaparak sıçmıştım. Ama işte geçmiş başarının ve tecrübenin etkisi, bir süre sonra olacağını ve pası atacağımı bilmekti. O nedenle depresyona girmek yerine, kısa sürede yeniden kalibre olayım diye buluşmalara odaklanmıştım.

Yani bu kıza geldiğimde, senin sitenin ve kitaplarının da sayesinde, antremanlıydım. Yalnız 10 yıldır evli olduğum için daha önce bu kadar yaş farkına maruz kalmamıştım. Aslına bakarsan erkek adam olmasa, bu kadar yaş farkının kesin engel olacağını düşünür ve bulaşmazdım bile.

Tamam 18 yaş farkı az değil ama birçok erkek kendilerinden 5-6 yaş küçük kızlara bile bana abi der, yaşlı der diye korkup yürüyemiyorlar! Oysa havuzdaki kadınlar çeşit çeşit. Bazıları 18 yaş büyük adam istediği kadar iyi olsun bakmaz, bazıları ise sadece 10+ yaş büyük erkeklere bakarlar. Kalan kısmı ise asla bakmayacağını düşünür ama karşısına beğendiği biri çıkana kadar böyle düşünür.

Kızla 2-3 gün mesajlaştım ve hemen buluşmaya çağırdım. İlk buluşmayı güzel bir rooftop barda yaptık. Aramızda cinsel yakınlık olmasa da gece eğlenceliydi. Aynı gece mesaj attı, biraz mesajlaştık. Ertesi gün akşam mesaj atıp dün gece çok iyi vakit geçirdim dedim ve bir buluşma daha ayarladım. 2. buluşmada aramızda yakınlaşma oldu ve bana geçtik. Gece birlikte olduk ve ondan sonra da bir hafta içerisinde, 24 yaşında, oldukça güzel ve bana her sabah günaydın aşkım yazan bir ilişkim oldu. Yani henüz biz neyiz falan yoktu ama mesajları çok eriyip biten türdeydi. “Seni özledim”, “ne zaman yeniden görüşeceğiz”, “iyi geceler aşkım” vs.

Buraya kadar bir sorun yok, eğer fazlaca ilişki kafasına girmediysen.

Sorun şu ki çok mesaj atıyordu. Ben bu kadar mesajlaşan biri değilim. Genç kadınlar böyle sanırım.

Önemli bir kısmı böyle.

Yanlış anlama bu beni soğutmuyordu aksine hoşuma gidiyordu.

Şimdi buraya kadar sorun yok. Olması gerektiği gibi. Kız sana, senin ona ulaştığından daha fazla ulaşıyor, oldukça ilgili görünüyor. Fakat ne yazacağını tahmin ettim: senden daha fazla mesaj başlatmanı talep edecek.

Birgün bana neden benim ona çok fazla mesaj atmadığımı sordu. Aslında ben ona yanıt veriyorum ama kastettiği benim mesaj başlatmamdı sanırım. Aslına bakarsan ben de altın orana göre mesajlaşma başlatıyordum ama ona daha fazla mesaj atmaya dikkat edeceğimi söyledim. Sonra da ona daha fazla mesaj atmaya başladım.

Şimdi hiç mesaj atmıyor değilsin. O nedenle  burada yapman gereken doğruyu söylemek. “Bebeğim ben mesajlaşma insanı değilim, ama seninle konuşmak hoşuma gidiyor.” Ve kızı buluşmaya çağırmak. Burada onun sana uyması lazım ki eğer mesajlaşmadan sorun çıkaracaksa zaten altın orandan taviz vererek sorunu çözemezsin. Burada daha önce shit testi comfort test sanıp geçememek diye bir yazı yazmıştık ama buradaki sen de yeterince mesaj atıyorsan aslında shit test.

Hatam şu ki ben mesaj sıklığını arttırınca, onun mesaj sıklığı ve cevap verme aralığı düştü. Ben de ondan daha fazla mesaj atmamaya dikkat edemedim, aslına bakarsan kendimi kaptırmışım.

Böyle işte yokuş aşağı gider. Sen kızdan çok daha büyüksün ve o da kendinden çok daha büyük bir adamla olduğuna göre aslında senin çerçevene ve otoritene girmeye daha meyillidir.

Kötüsü, kız mesaj sıklığını azaltınca kaygı duymaya başladım ve daha fazla mesaj atmaya başladım. Bir yandan da kızdan daha fazla hoşlanmaya başladım.

Bu mesaj olayı muhtemelen sende “istediği gibi mesaj atmazsam bu genç kızı kaçırırım” psikolojisi yarattı ve istediğin için değil, atmak zorunda olduğunu düşündüğün için mesaj atmaya başladın. Bu zayıflık ve aynı zamanda kendin istediğin için değil onu kaybetme korkusu ile ekstra duygusal yatırım yapıyorsun. Bu da seni ilişkinin daha güçsüz tarafı yapıyor.

Sonra bir mesaj attım ve buluşalım dedim ama bu mesaja hiç cevap vermedi. Bu aşamada kendisine no contact uygulamaya karar verdim ama 3 gün sonra dayanamayıp iyi misin, ne yapıyorsun? yazdım.

Şimdi çoğu erkek bu ikinci mesajı “gerçekten merak ettim” diye savunur ama genellikle nedeninin bu olmadığını kendisi de dahil herkes bilir. İkinci zayıftı ama neyse ki toplumsal nezaket ve gerçekten bir şey olabileceği ihtimali ile yazdın ayağına kurtarır.

Kız online oluyordu ama mesaja bakmıyordu. Ergen gibi takip edip sinir olmaya başladım. Arayıp hesap sormayı bile düşündüm ama sonra “sana cevap bile vermeyeni mi arayacaksın?”. Orada bıraktım ve “bana ulaşmazsa bir daha hiç görüşmeyeceğiz” mantığında hareket etmeye karar verdim.

Sonuçta kızla online dating ile tanışmışım, aramızda resmi bir ilişki yoktu. Belki oyun oynuyor, belki tabak çeviriyordu. Takılıp kalmaya gerek yok. Bu yaşta o gençliği yeniden tattım daha ne olsun dedim ve online datinge devam etmeye başladım (ikimiz de onun isteği ile silmiştik).

Şimdi bir ayrıntı ama kız sana biz neyiz demiş. Biz neyiz direkt biz neyiz diye sorulmayabilir. Başkası ile görüşmeni istemiyorum diye sorulduğu da çoktur. Ve ikinizin de online dating uygulamasını silmenizi istemesi aslında başkasıyla görüşmeni istemiyorum demek ve o anda bunu yaparak sen de ilişkiye başlamışsın.

Bu yaşta o gençliği yeniden tattım daha ne olsun dedim mantığı bu devirde doğru mantık. Böyle kullanıp atacaklarsa tepe tepe kullanıp atsınlar daha ne olsun? 🙂 3-4 ay boyunca ilişki değerini anladığın bir kızla olana kadar devam. Ama sana sadece online takılmamanı tavsiye ederim. Gerçi eğer genç kızlarla görüşmek istiyorsan online daha iyi zira normalde bir araya gelemeyen iki demografiyi eşleştiriyor. Ama dışarıda hayat oyunu da oyna.

Bu kız da dediğin gibi ya sana bir ders vermeye çalışıyor ya da birilerini buldu. Aslına bakarsan ders verme ihtimali daha yüksek ve kötüsü ders vermekten ziyade, senin daha az aramanın kabul edilemez olduğunu düşünüp senden uzaklaşmaya çalışıyor olabilir. Sonuçta popüler propaganda sadece erkekleri değil, kadınları da etkiliyor. Kadınlar da bu propaganda nedeniyle en az erkekler kadar ilişkilerini sabote ediyorlar. Kadın bu tip bir adamdan hoşlanmamalıyım diye düşünüp bırakıyor ama sonra doğasının itkisi ile o adamın peşine düşüyor. Ya da bir adamdan bir sürü ilgi ve zaman talep edip, onu aldı mı adamdan soğuyor.

Bu aramama işi zordu ama. Daha genç erkekler daha duygusal ve duygu kontrolü düşük oluyorlar, onlar için daha zor olmalı. Sadece 1 ay ama yıllar sonra çok hoşuma giden ve bitince de içime oturan bir ilişki oldu. 

Evet kolay bir şey değil ama bu maalesef tercih meselesi de değil. Senin iki mesajına cevap vermeyenin peşinde koşunca, geçici rahatlama ama daha sonra daha kötü acı yaşıyorsun. Genelde eline de bir şey geçmiyor.

Neyse bu kız ilk mesajımdan bir hafta sonra bana mesaj yazdı ve bana selam ne haber dedikten sonra neden bir haftadır mesaj yazmadığımı sordu 😀 İlk dürtüm kızım sen mal mısın yazmaktı. Tabii yazmadım ama şimdi buna ne cevap verilir ki? İki mesaj attım, neden cevap vermedin mi desem, mesajlara hiç değinmesem mi?

Oyun oynuyor. Böyle davrandı mı erkeklerin %90’ının ne yapacağını düşün. Senin yapmamak için kendini disipline ettiğin şeyi. Kızı aramaya devam edecekler. Kadınlar bunu bazen peşimden koşsun ve burnu sürtülsün ya da değerimi görsün diye yapıyorlar ama sorun şu ki bir erkek bunu yaptığında, ondan başta hoşlanmalarına neden olan büyü de kayboluyor. Ve erkek istediğini yaptı mı kadın da erkekten soğumaya başlıyor.

Bunu bir erkeğin shit test sayması doğru. Ama kadın aslında burada erkeği denerken bilinç üstünde gözündeki değerimi göreyim mantığı ile yapıyor. Fakat işte kadınlar genellikle kendilerini asıl çeken şeyin ne olduğunu bilmediklerinden, adamın çekiciliğini sağlayan şeyi, bir iki tık peşinde koşma gereksinimini adama yok ettiriyorlar. Sen bu tuzağa düşmedin.

Soruya gelelim. Bu soruya verilecek cevap basit: “Bebeğim 2 kere mesaj attım, senden cevap gelmeyince dedim ki her halde meşgul, sonra dönüş yapar. Sen ne yapıyorsun?” Verilecek yanlış cevap, kızın seni istemediğini düşündüğünü ima eden bir cevaptır. “İki kere mesaj attım ama sen cevap vermeyince görüşmek istemiyorsun diye düşündüm”. Erkek adam kadının kendisi ile görüşmek istemeyebileceğini değil meşgul olduğunu düşünür. Direkt hayır dese, reddetse bunu naz sanmaktan bahsetmiyorum, kız ortadan kaybolmuş, sevgilisi değil ya da çok yeni. Bu aşamada bir kız ortadan kaybolup geri gelebilir.

Şimdi sen kız seni istemiyor diye düşünsen bile bunu ona ima etmeyeceksin. “Bebeğim 2 kere mesaj attım, senden cevap gelmeyince dedim ki her halde meşgul, sonra dönüş yapar. Sen nasılsın ne yapıyorsun?” diye yazacaksın. Sonra da “hey görüşelim mi? Cuma veya Pazar boşum sana hangi gün uygun diyerek buluşma ayarlayacaksın.

Şimdi bundan sonra danışan aynen bu şekilde mesajlaştı ve şunlar oldu.

Mahmut bana dediğin gibi “Bebeğim 2 kere mesaj attım, senden cevap gelmeyince dedim ki her halde meşgul, sonra dönüş yapar. Sen nasılsın ne yapıyorsun?” dedim ve hiç uzatmadı. Evet meşguldüm bir de ailevi bir sıkıntı vardı onla uğraştım dedi. Ben “senin bir içkiye ve rahatlamaya ihtiyacın var bana gelsene” diyecektim ama kendisi “seni çok özledim bu akşam sana gelebilir miyim” dedi zaten 🙂

Çok rahat, çok profesyonel

Hemen atlayıp geldi ve kaldığımız yerden devam diyeceğim de kaldığımız yerden daha vahşi bir şekilde devam ettik. Anonimliğin arkasına sığınarak söylüyorum, bir ara o kadar çok ısırıldım ki, artık dayanamayıp yüzünü çevirmem gerekti 😮

Çok fena, zavallı sen 😀

Daha vahşi olması normal zira erkeklerin büyük çoğunluğunun yapamadığını yaptın. Kadınlar, özellikle genç ve güzel olanları, erkeklerin telefonlarını mesaja boğmalarına ve peşlerinden koşmalarına alışkınlar. Ben ona ne kadar ilgili ve diğer erkeklerden farklı olduğumu göstereyim diye erkeklerin %90’ının içinde bulunduğu sürüye giren erkeklere alışkınlar. 2 mesaj cevaplamama ile duygusal olarak darmadağın edemedikleri erkeklere alışkın değiller ve bunu yapabilen erkeklere rastladıklarında ise büyük bir arzu duymaları şaşırtıcı değil.

Dikkat et, senin 2 mesajına bilerek cevap yazmadı. Sen özellikle ulaşılmaz olmaya kasmadın. Tek yaptığın iki mesajına cevap yazmayan kızın peşinde koşmamak ki kendine saygısı olan her erkeğin yapması gereken bir şey. Karşındaki kadın da aptal değil, sen iletişimi kesince “2 mesajına cevap yazmadım, benim peşimde koşmayacak tabii” diye düşünecek kapasitede. Değilse zaten o kızla kısa süreli bile karın ağrısı merak etme.

Bunu şundan söylüyorum. 2 belki 3 mesaj atıp da hala cevap alamayınca “belki daha fazla peşinden koşmamı istiyor” diye düşünen çok erkek var. Bazen haklılar, kız daha fazla peşinden koşmanı istiyor olabilir. Ama sorun şu ki böyle istiyor olsa bile bunu yaparsa erkek itici olmaya başlıyor. Sonuçta kızların hak sanrılı, karın ağrısı ve narsist olanlarını çıkartırsan, ortalama bir kadın senin mesajlarını cevaplamadığın zaman ona yazmama hakkının olduğunu, eğer görüşmeye devam edeceklerse kendisinin yazması gerektiğini bilir. Aslında senin 2 mesaj sonrası artık kendisine mesaj atmadığını gördüğünde normal bir kadının sana olan saygısı artar.

Mahmut açık söyleyeyim, bu site olmasa ben bu kıza zaten yürümezdim. 42 yaşında bana anca 35 yaş üstü bakar diye online yaş sınırını 23 bile yapmazdım 🙂 Senin sanırım senden 15 yaş genç bir kız arkadaşın vardı, dedim demek ki oluyormuş.

Neyse hadi kızla bir şekilde oldu diyelim, o 2 mesajdan sonra mesaj atmaya devam ederdim. Arardım vs. Sonra da burada gördüğümüz bir sürü hikayedeki gibi hüsran ile biterdi muhtemelen.

“Sorun sende değil bende”, “şu an ilişkiye hazır değilim”, “arkadaş kalalım” … Bunlardan birini duyardın. Seç beğen al 🙂

İyi ki varsınız. Bunu da paylaşabilirsin, başarı hikayesi olan adam başarı aynı zamanda özeli olduğu için pek paylaşmaz sanırım ama sen paylaş. Genç erkeklere bir faydası olur.

Bu da bir etken. İnsan başaramayınca buraya geliyor, başarınca gelmiyor ama sen deyince kafama dank etti zira devam eden özel ikili ilişkisi olunca paylaşmaması oldukça etkili bir neden gerçekten.

Ben teşekkür ederim, şimdi yorumlarımla paylaştım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

73
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
46 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
LortinMahmut AbilukalukaBond'un sol şeysi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Onur
Guest
Onur

Kral bu kadınlarla gerçekten nasıl mesajlaşılır hani dün eğlenerek konuştuğum kız bugün soğuk davranabiliyor bu bana aşırı saçma geliyor niye böyle yapıyorlar

Fatih
Guest
Fatih

Merhaba 21 yaşındayım sitenizi yeni keşfettim, Geçen gün kulübün yaptığı organizasyona gittim. Kulüpten sorumlu biri ile ayak üstü muhabbet ettik. Bir süre önce kulübün tanıtımında kendini tanıtmıştı. B: ben K: kız B: ismin K idi değil mi? K: evet nereden biliyorsun? B: sunum yaparken ismin aklımda kalmış, hafızam güçlüdür. K: öyleyse benim evcil hayvanım ne? (Sunumda bahsetmisti) B: o kadarını hatırlamıyorum ama birisinin köpeğinden bahsettiğini hatırlıyorum…. Sonrasında hayvanının ismiyle ilgili bir espiri yaptım ve ona aklımda yer edindiğini ima ettim. Organizasyonda sorumlu olduğu için gitmek zorunda kaldı ve beni küçümsediğini hissettim. Bu durumlarda nasıl hareket edilmeli ve Telefon numarasını isteseydim… Read more »

Longdwarf
Guest
Longdwarf

Mahmut selam, Çok güzel bir yazı olmuş, ilişkiler konusunda çokça sıkıntı yaşadığım ve bana hüsran olan bir noktayı gerçek hayattan örnekle okumak ders çıkarma anlamında inanışmaz faydalı oldu. Benim bu konuyla yarı alakalı bir sorum var. Bumble üstünden tanıştığım kızla 3.buluşmada birlikte olduğumuz ve 1 ay süren ilişkimsi bir süreç yaşadım. Bu süre içinde neredeyse her gün mesajlaşıyorduk. Mesaj sıklıkları 1-2 saatte birdi dolayısıyla şikayetçi değildim. 1 ay sonunda kızın doğum günü geldi ve o aralarda yaptığım 1-2 buluşma teklifine net cevaplar vermeyip haberleşiriz şeklinde döndü bana. Ben de doğumgünü olduğu için üstünde durmadım. Bu arada attığım mesajlara ertesi gün… Read more »

getrept
Guest
getrept

abi selam geçtiğimiz haziran ayında twitterdan bir kıza yürümüştüm buluşma ayarlamaya çalıştığımda ”sevgilimde gelsin mi” tarzı bir şey demişti shit test sayıp devam ettim sonra konuşma içinde bir kere daha manitam var iması yapınca okey diyip nextledim, bu zamana kadarda aramızda muhabbet dönmedi.cuma günü ders notlarıyla alakalı attığım tweet’e yanıt vermiş bana da ders notu atsana diye. bunu yd sayıp kıza mesaj olarak galeriden rastgele ders notu atıp konu açtım konuyu pazartesi okul sonrası buluşmaya getirdim.(arada bi iki tane yanıtlaşmam var kızla attığım tweette onları belirtmeden geçiyorum.) B:ben K:kız B:Pazartesi bla bla avmde 3.00 te kahve içelim (avm onun okudugu… Read more »

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Ben bu kadınlarla mesajlaşma işini bi çözemedim gitti gerçekten rolden role giriyorum ama yine de birşey oluyor olmuyor kendim olmayı da deniyorum yine olmuyor ne yapacağım bilmiyorum gerçekten

Fagilio
Guest
Fagilio

Abi selam. Bir hatunla tanismistim, numara transferi falan oldu. bulusacaktik ama sehir disina cikmam gerekti aniden, sehir disina ciktim 2 hafta, bir daha mesajlasmadik. Kiz is yerinden ama farkli departman, gormuyorum hic. 1.5 aydir falan iletisim olmadi, ben de bulundugum ilcede hic hatunlarla tanisamadim. Day game de yapmiyorum, yapmadim. Bu hatunu yoklasam ihtimal var mi abi sence, kadinlarla etkilesimi ozledim. Ariza mi gozukur?

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

Sellamlar. İki- üç haftadır vizeler ve hastalıklar pençesinden sonra sahaya geri dönmek istedim. Son 2 gündür 3 adet set açılış yapıldı(ikisi yabancı hatun, biri türk), ve birinin telefonu alındı. (Sabah oyunu değilde, Hayat oyunu şeklinde ilerliyorum.) 1. Amerikali Blog Yazarı hatun. Başarısızlık ile sonuçlanan bir rapor bu. Ayrıca hayatımda ilk defa bir amerikali hatun ile muhabbet ettim karşılıklı, farklı bir deneyimdi. Okul çıkışı kadıköy metronun oradayım. Yürüyen merdivenlerden trene doğru inerken hatunu gördüm. hb6-5, orta boylu, hafif etli butlu, sarı saçlı, mavi gözlü, bayağı açık beyaz tenli, hafif yüzü çilli, klasik batılı, irlanda genetikli bir kız hayal edin. Kızı ilk… Read more »

Bond'un sol şeysi
Guest
Bond'un sol şeysi

Bond, abi, Müşkünaz ablamla nası gitti ya da gidiyor :D.

Yeni yetme
Guest
Yeni yetme

Mahmut abi selam. Hayatımı yoluna koyana kadar. Hicbir kıza yürümedim. Yeni yeni yürüyorum.(sonunda iş sahibiyim ve kiralık bir evde kaliyorum) Ilk buluşmam söyle: Abi kızın benden hoşlandığını biliyordum. Yürüdüm bumarasini aldım. Bir iki konuşup buluşma bağlayacaktım ama sohbet leş idi. Asla sohbet edilmiyor. Nextledim. Sonra aradan zaman geçti. Bir iki yine konuştuk. Yine sohbet yok. Mesajı atıyor Ama konu açmıyor ya da hemen tıkanıyor çünkü aşırı sıkıcı konu. Neyse bende başladım konuşmaya uzun uzun konuştum. En son dedim ki “ven uzun uzun konuşurum ama hep ben konuşunca olmuyor” neyse next yine. Bir iki gün sonra mesaj atti. Buluşmada işi bağlarım… Read more »

hakan
Guest
hakan

Hocam çok iyi hatırlıyorum geçen sene bir kızın shit testini şu şekilde savurduydum.

Gece geç saatlerde havadan sudan konuşuyorduk, sonra uyumam gerekiyor diye sohbete ara verdiydim ve shit test attıydı.

Ben: uykum geldi, yarın anlatırım.
Kız:İyi uykular, yarın programım dolu, bugün müsaitim diye seninle yazıştım. Sohbet için teşekkür ederim kendine iyi bak.
B:Hmm, şanslısın ki yatmadan önce bir bardak süt içerim, süt kaynayana kadar anlatabilirim istersen.
K:Hadi anlat öyleyse 😂
B:Ah kahretsin süt bozulmuş, iyi uykular 😋

Bond'un sol şeysi
Guest
Bond'un sol şeysi

Abii yemin ederim çok iyi, rüyalarıma bile girebilecek etkide (rüyamda kadının tepkisi gözükse fena olmaz).

Kaan
Guest
Kaan

Hocam kız bizi illa test edecek ama mesela tinder’da açılışı yaptım kızda cevap verdi sonra ikinci cümlemi yazdım ama cevap gelmedi ve sohbet durdu. Bu durumda birkaç gün yoklama mesajı atabilir miyim, yoksa yoklama mesajları muhtaçlık gösterir mi?

luka
Guest

ayrıldığım sevgilimle o aramayı başlattı görüştük buluştık ertesi gün aradı mesajla konuştuk ve dahada aranmadım bende aramadım?süreç nasıl ilerlemeli aramalımıyım yoksa o mu aramalı?

Lortin
Guest

Mahmut abi selam. Ben üniden yemi mezun olmuş ve sevdiğim işe başlamış uzaktan çalışan bir tasarımcıyım. Kız ise aynı bölümde okuyan fakat 3.sınıfa geçmiş birisi. İnstagramdan tanıştık, bende uzaktan çalıştığım için ülkemi gezerken onun bulfunduğu şehre uğradım ve iki gün içinde hem her yeri gezfik hem de aramızdaki bağın temellerini attım. Bir sonraki sefer yolumun üstü bir şehir olduğu için memleketime giderken gene uğradım ve işi cinsellik olarak pişirdim diyeyim. Bazı piskolojik buhranlara çok yatkınım bununla alaklı tedavi alıyorum fakat bir anda söylediği bir kelime beni içten içe çok kötü etkileyip tribe soktu. Hafif bir duygusallaşmanın ardından çözemeyeceğim şey yok… Read more »