Saha raporu – Barda gece oyunu

AntiWorrior saha raporu gönderip yorum istemiş :

Mahmut Abi bende bu gece ilk defa barda nightgame çalışması yaptım. Dışarda kesiştiğim bir kız vardı yanında da 2 tane kız arkadaşı. Bunlar sigara içmek için dışarı çıkmışlardı. Sonrasında içeri geçtiler. Aradan biraz zaman geçti bizim arkadaşlar kalkalım dediler,o sırada bu kızı camdan bana bakarken gördüm tabi sonrasında hemen kafasını başka bir yöne çevirdi. İlk başta yürümeye niyetim yoktu ama arkadaşlarda beni kestiğini farketmişlerdi. Neyse sonra cesareti toplayıp bunların olduğu masaya doğru gittim klasik giriş cümlesi olarak “Merhaba” dedim kıza. O sırada kızlar baya şaşırmış bir tavırla bana baktılar, ben de o sırada yürüyeceğim kızla göz teması kuruyorum ama kız utancından olsa gerek benle göz teması kuramıyor ama gülüyor. Sonrasında aşağıdaki diyaloglar gerçekleşti:

B:Ben K:Kızlar YK:Yürüdüğüm Kız
B:Merhaba
K:Merhaba ?
B:Seni daha önce görmüş müydüm ?(Yürüdüğüm kızın gözüne bakarak bunu söyledim)
YK:Bilmem ben seni daha önce gördüğümü hatırlamıyorum(Bu sırada kız gülümsüyor ve arkadaşlarına bakıyor)
B:Acaba az önce dışarda seni görmüş olabilir miyim(Biraz ukala bir tavırla söyledim bunu)
YK:Evet ya olabilir(Bunu derken gülüyor)
B:Adın ne ?
YK:Ayşegül
B: Merhaba Ayşegül, ben senden hoşlandım da acaba bana telefon numaranı verebilir misin ?(Bu sırada telefonumu kıza doğru uzattım)
YK:Ne!? Neden vereyim ki ?(O sırada arkadaşı “Instagram adını vereyim ordan yürü ” dedi sesli bir şekilde)
B:Instagram kullanmıyorum,o yüzden sadece numaranı alırsam konuşabiliriz.
YK:Yok ya vermek istemiyorum,kusura bakma.
B:Emin misin ?
YK:Evet vermek istemiyorum.
B:Peki o zaman iyi akşamlar.

Şimdi abi öncelikle bu benim ilk defa gerçekleştirdiğim bir game oldu.Üstelik 3 kızın olduğu masaya giderek gerçekleştirdim. Sence nerelerde hata yapmışım, nerelerde iyi yapmışım bunları açıklarsan sevinirim.

Burada cevap olarak çok uzun yazmaya gerek yok. Hatan bariz. Saha raporu etiketli yazıları ve bunlara yazdığım yorumları bir daha oku. Defalarca söyledim ama pek ciddiye alınmıyor. Fakat yine de tekrar söyleyeceğim zira bu söylediğim şey olmazsa bin kere yanaşır, bin kere havanızı alırsınız :

Kıza yürüdüğünüzde, başarılı süreç şöyle olur : açılış, 5 – 7 dakika kızın da başında soğuk olsa da zamanla ısındığı ve size karşılığında sorular sorduğu bir muhabbete gir ve sonra kıza “seninle konuşmak güzeldi ama şimdi gitmem lazım” gibi bir şey söyleyip telefonunu iste.

  • Kız açılışa pozitif ya da nötr tepki vermedi mi? Kibarca oradan ayrıl ve kızı unut.
  • Kızla 2 – 3 dakika konuştun ama hala soğuk mu? Kibarca oradan ayrıl ve kızı unut.
  • Kızla 5 – 7 dakika konuştun ama numarasını vermiyor mu (ben 20 saniye veririm ve sadece iki kere ısrar ederim)? Kibarca oradan ayrıl ve kızı unut.

Bu muhabbet yoksa kızdan boşuna tel falan istemeyin. Eziklik olmasının yanı sıra bir yararı da yok. Hatta telefon istemeseniz bazen kızı ikinci gördüğünüzde ve konuştuğunuzda, kız daha sıcak olabiliyor.

“Merhaba – ben Saldıray – Hoşlandım senden ver bakayım telini” gibi bir yürüme yok. Bunu yapma nedeniniz, yürümenin stresi ile başedemediğiniz ve o stres ile bir muhabbet kuramayacağınız için kaçıp gitmek. Korkaklık temelli hareketler ile yürümeden olumlu sonuç beklemeyin.

Yürümeden kaçıp gitme isteğine Saha Raporu – Üç silahşör gündüz oyunu raporu yazısında değindim. Yukarıdaki tez canlılığa ise, en sonu Fatih’in AVM yürümesi olmak üzere defalarca değindim.

Yürümede, her biri arka arkaya olması gereken kilometre taşları olmalı ve hepsini toplamadan telefon numarası istemeyin.

Birinci kilometre taşı, kızın açılışınızı konuşmaya çevirmenize izin vermesi.

İkinci kilometre taşı, başta soğuk olabilecek kızın konuşmaya ısınması (2 dakika içinde olması lazım)

Üçüncü kilometre taşı, 5 – 6 dakika, pozitif bir muhabbet olması. Buna sizin korkup yarıda kesmeniz, kızla muhabbetin bir yere gitmemesi, ya da kızın çalan telefonu vs … engel olabilir. Hepsinin sonucu aynı. Başarısız yürüme.

Bu noktada bazı metodlarda IOI (Indication of Interest = İlgi Belirtisi) toplamak da tavsiye edilir. Örneğin 5 – 7 dakika içinde kız, 3 IOI gösteriyorsa tamam demek gibi. IOIlar çeşitlidir. Daha adınızı söylemediğiniz kızın adınızı sorması IOIdır. Ünide yürüdüğünüz kızın siz söylemeden size bölümünüzü sorması IOIdır. Yani kızın sizinle ilgili bir şeyler sorması IOIdır.

Nasıl konuşulur konusunda Londra gündüz oyunu şablonu fena değil.

Bunun haricinde eğer muhabbeti doğru yapsaydın bile dikkat etmen gereken bir iki nokta var.

Birincisi, bar veya klüpte, açılışta niyetini belli eden söz söylemene gerek yok. Gündüz oyununda şapkadan çıkıyorsun, kredi kartı satıcısı mısın, yol mu soruyorsun belli değil. Ama gece oyununda bir kıza gidip merhaba diyorsan niyetin belli. Söze dökmene gerek yok.

İkincisi, kızlara grubu içinde yürümek incelik ister. Neym buna şu yorumda değinmişti :

1) Geçmiş tecrübelerime bakarsam şu düşüncenin doğruluğuna yüksek ihtimal verebilirim:

– Bir kızla olacağı varsa bile arkadaşları yanında yürürseniz o iş olmaz.

Neden?

https://eksisozluk.com/slut-shaming–2970593

Kısaca Tanımı: Seksi kolay dağıtan kızların diğer kızlar tarafından “dedikodu” silahıyla vurulması, kaşar diye damgalanması.

Yürüdüğün bi kızda oluşan ilk arzu çerçeveni test etme arzusu. Yani kendini ağırdan satıcak. Eğer bi arkadaşının gözetiminde vesaire yürüdüğünde ise işin içine arkadaşının gözünde YÜKSEK DEĞERLİ(seksi zor dağıtan) bir kız gibi gözükme ARZUSU DA UYANIYOR.

Aslında Neymin dediği doğru ama kıza grup içinde yürümeniz mümkün. Şöyle ki, kızın telefonunu isterken kızı gruptan ayırmanız lazım. Herkesin önünde o numarayı almanız zor. Barda özellikle kızlar hep grup olduklarından, yalnız kıza yürüyeceğim derseniz bar oyunu oynamanız zor.

AntiWorrior’un burada yaptığı hücuma hiçbir kız numarası ile karşılık vermez. Düşünsenize, adam geliyor, “ver Ayşegül kızım numaranı” diyor ve kız veriyor. Ayşegül 5 dakika tuvalete gittiğinde diğer kızların muhabbeti tahmin edebiliyorsunuz değil mi?

“Ay Arzu o neydi kız, pat diye çıkarıp verdi numarasını. Ayol insan bu kadar kolay olur mu?”

“Sorma şekerim ama Ayşegül hep böyle. Zaten Emre ileyken de Serhat’la aşnafişne etmiş …”

Grup halindeki kızlara yürürken Mystery Method (MM) kullanabilirsiniz. Bu method oldukça slut shaming nötralize edici. Neil Strauss’un Game kitabını okuyun. MM’de, kız grup içinde ise yürüdüğünüzde kızı gözardı ederek grupla konuşun, 4 – 5 dakika sonra kıza neg atarak ilk defa onunla konuşun ve sonra kızı gruptan ayırın. Tek yöntem değil tabii ama fena bir yöntem değil. Yine de grup içinde kıza ilk yürüdüğünüzde sadece kızla konşmayın, grupla konuşun ve sonra yavaşça kıza odaklanın.

Üçüncüsü, bar oyununda hemen tele gerek de yok. 5 – 6 dakikalık muhabbetten sonra izin isteyip ayrıldıktan sonra kıza tekrar dönebilirsiniz. Kız kaçmıyor. Gerçi bazen kaçıyorlar ama olsun. Dönerse sizindir, dönmezse … Ne diyorum lan ben.

Dördüncüsü genç kardeşim, bar game’de kızla muhabbet kurduktan sonra daha hızlı olabilirsin. Ben pek gece oyunu yapmıyorum ama yaptığımda genelde hedefim kızı o bardan bir yere bir şeyler yemeye (içkiden sonra çorba içilir) sonra evinde / evimde kahve içmeye ve sonra da … oluyor. Barda telini aldım sonra mesajlaştım ve bir yere buluşmaya davet ettim olmuyor. O senaryo, kız benimle dışarı gelmezse Plan B.  Gece oyununda tecrübeli arkadaşlar da yorum yapabilir ama gece oyununun, özellikle de bar ve klüp gece oyununun, hedefi telefon numarası almak değil s-kapanıştır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

44
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
16 Comment threads
28 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
FifacıPgbdemirTanrının kırbacıMaça ası Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mertens1819
Guest
Mertens1819

Uzman ,grup icindeki kiza yurumussun buyuk cesaret ama keske olayi daha kisa tutup ‘merhaba,bana baktigini farkettim ben xx ,instagramin vs . whatsappin var mi seklinde girsen daha iyi olurdu ‘ senden hoslandim da ‘ demen gereksiz giris olmus zaten kizdan hoslandigin icin yuruyorsun 😀 dile getirmek betalikdir ,ben de bu hatalari cok yaptim

NeoTakesThePill
Guest
NeoTakesThePill

Abi kızı nasıl ayırcaz ki bana çok zor geliyor o iş.Nitekim bence numara almak daha kolay ama kızı arkadaşlarından ayırmak zor 🙂

Tristan
Guest

Bahsedilen slut shaming olayından ötürü, normalde en gevşek kız bile grup içinde Jeanne D’arc’a bağlıyor amk. Tüm gözler üzerinizdeyken böyle bişeye cesaret etmek, zor iştir, helal olsun. Ama bahsettiğin konuşmalara ve sürece bakılırsa, bence kızlar biraz eğlenmek istemiş. Kızların böyle manyakça hareketleri vardır. O an sadece sıkılıyorlardır ve grup halinde biraz aksiyon için çok sikici şekilde etrafa bakışlar atabiliyorlar. YD’nin anlaşılamadığı noktalardan kastım buydu. “YK:Ne!? Neden vereyim ki ?(O sırada arkadaşı “Instagram adını vereyim ordan yürü ” dedi sesli bir şekilde)” Hatunların olayı tshağa bağladığı buradan belli oluyor. Yancı hatun, “hadi koçum, yürü be:)” minvalinde konuşmuş, diğerleri de çanak tutmuş.… Read more »

Antiwarrior
Guest
Antiwarrior

Valla dostum niyetim başta daygame idi,sonrasında kafa dağıtmak için bara gitmiştik arkadaşlarla yani biraz şansa denk geldi.Hayatımda hiç yaşamadığım bir tecrübeydi bu ama iyi yanı artık tek kızla konuşacağım zaman daha rahat hissedeceğim.

Tristan
Guest

Dostum, saha raporu, samimiyetinize sığınarak söylüyorum, benim götümün yemeyeceği bişey. Sen bunu denemişsin, o yüzden seni tebrik ediyorum. Bir sonrakinde muhtemelen bu konuda bağışıklık kazanmış olarak davranacaksın. Yeni saha raporlarını da bekliyoruz.

Egonun zincirini kırmak
Guest
Egonun zincirini kırmak

Mahmut abi erkek erkeğe bir bara gittiğimizde egom kızlarla konuşmama engel oluyor. Biliyorum gidip kızla konuşup havamı alsam çok iyi hissedeceğim(denediğim için) , en kötü comfort-zone mu zorlayacağm Fakat arkadaşlarım arasında ego yapıyorum. Kendime karşıda var. Reddedilmek istemiyorum. Arkadaşlarım uzunsun kaslısın , tipinde var yürürsen kesin alırsın numarasını diye gaz veriyor. Kendimde biliyorum diğer erkeklere göre avantajlarım olduğunu ve bu bende baskı yapıyor. Kassız eski halimle böylr şeyleri denemeye daha heveslendim. Ama şimdi bi egom oluştu bana yazan hb7 altı kızları da görmezden geliyorum, Yd atan güzel kızlara karşı da iyice emin olduktan sonra garantiyse olumlu tepki vereceği gidiyorum. Hem… Read more »

Pure
Guest
Pure

Hocam benim ve arkadaşımın sosyal medyadan PlayStation oyunumuz var. Bu yöntemi kendimiz geliştirdik. Kızlara yazıyoruz hızlı bir şekilde buluşma ayarlayıp odalı PlayStation kafeye götürüyor ve pes ya da mortal kombat oynayarak kızla iddiaya giriyoruz. Kaybeden kazananın istediğini yapar sonrası malum.. Lise çağındaki arkadaşlara yardımcı olabilir.

XHunter
Guest
XHunter

Mahmut Abi merhaba,Barda iken başka kadınlara yürümemiz alkollü mekan sahibini kızdırabilir mi ? Şahsen bir mekanda böyle bir problem yaşadık.Tavsiyeniz nedir ?

Varsaw
Guest
Varsaw

Mahmut abi sana varsovada ogrencilerin takildigi bir yerde yasadiklarimi anlatmak istiyorum cevap bulmak icin . Hirvat arkadasla bu gece klubune gittik ve 2 alman kizla gece boyu takildik. 2 aylik avrupa turuna cikmislar. Kiz gece boyu benle opustu dudagimi kanatti hatta onun disinda bana surtmeler falan yapti kiz 22 ben 19 yaslar bu arada neyse gece ilerliyor ben de bu kizi benim yerime goturmek icin klasik olarak hadi daha sessiz bir yere benim daireme gidelim dedim neyse kiz da yarin erken olan tren biletini gosterdi gidecegim diye ondan sonra arkadasimi bulmam gerek diyip gitti benim hirvat eleman da diger kizla… Read more »

Varsaw
Guest
Varsaw

Mahmut abi niye bu tarz sanssizliklar beni buluyor anlamiyorum yani tabiki sen gece hayatinda olur boyle seyler dedin fakat bunlarin onune gecememek koyuyor.fakat neyse anlatayim ben ve italyan arkadasim o 34 yasinda gece cikmaya karar verdik fakat anca 12 ye dogru bulusabildik aksakliklardan oturu 1 kulube girdik bostu sonra cok daha kalabalik bir kulubun sirasinda beklemeye basladik fakat saat 2 yi gecmisti saatin gec oldugunun farkindaydik kizlari cekmek icin fakat denemeye karar verdik hatta orada arkadasima dedim sira uzun saat 2 yi gecti sansimiz az olacak hadi gidelim diye keske gidseydik fakat ta ki onumuzdeki 2 slovak 1 italyan olan… Read more »

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

İyi forumlar Mahmut hocam, ben işim gereği bir Anadolu şehrindeyim yaklaşık bir senedir. Gerek Pandemiden ötürü gerek de iş yerindeki arkadaşların uyumsuzluğu nedeniyle ya da bilmiyorum belki benim hatalarım da olabilir, gece dışarı çıkmalık pek arkadaş edinemedim. Bu gece oyunu oynamak için barlara, cluplara vs. tek başına gitmek hakkımda kötü izlenim yaratır mı? Tek çıkılıp de eğlenilebilir mi ve oyun yapılabilir mi?

Öğrenen Adam
Guest
Öğrenen Adam

Abi 2 soru soracağım ;
1-)kızı arkadaşlarının yanından ayırıp bizimle tek gelmesini nasıl sağlarız?

2-) kızın arkadaşlarını da eğlence devamı için cluba davet edip club den bir şeyler yapmaya çalışmak olur mu?

Yılmaz
Guest
Yılmaz

Mahmut abi merhaba, kırmızı hapı alalı yaklaşık bir yıl oldu. Bu bir sene olayı içselleştirmeye çalıştım. Daha önce kızlara yürüme ve yakınlaşma gibi denemelerim olsa da hiç cinsellik yaşamamıştım. Kırmızı hapı aldıktan bi 7 ay sonra bir ilişkim oldu ve nerdeyse tüm kurallara uyarak gittim, olay cinsellikte başlayıp ilişkiye daha sonra döndü. İlk kez ilişkiye girmeme rağmen çok iyiydim ve kızla cinsel hayatımız çok ateşli ve iyidi. Neyse sonra ayrıldık felan ama ben içselleştirdiğim için hiç acı, üzülme ya da oneties vs çekmedim, çok rahattım. Konuya gelmek istiyorum, normalde pick up tarafına çok ilgim yoktu uzun zamandır genelde kızlara sosyal… Read more »

Maça ası
Guest
Maça ası

Abi bu bar game oyununu konserlere uyarlıycak olursak dikkat etmemiz gereken yerler aynı mı olur??

Maça ası
Guest
Maça ası

Geçerliymiş beyler tecrübe edinildi.

Tanrının kırbacı
Guest
Tanrının kırbacı

Merhaba Mahmut abi bu club game de şöyle şeylerle karşılaşıyorum ben ve kanadım eğlenmeye bir cluba gidiyoruz kalabalık olunca dans pistinde dans ediyoruz içiyoruz 2 kız görüyoruz dans ederek iletişim kuruyoruz unga bunga tarzı ve kızlar bize direk popolarını yaslıyor onların belinden tutarak dans etmeye başlıyoruz kulağına bağırıyorum çünkü müzik sesi yüksek şurdaki erkek senden güzel twerk yapıyo diyorum gülüyor elinden tutup kızı bi çeviriyorum ama günün sonunda kızların insta ya da numarasıyla kapıyoruz sonra yazınca iş çıkması zor oluyor benim anlamadığım nokta başka bir kıza twerk yapan eleman clubın son saatlerine doğru kızın belinden tutmuş ve kaynaşmış gibi gözüküyorlar… Read more »

demir
Guest
demir

abi selam.bu gece bir kulüpte 90lar partisi vardı ve sevgili olan iki arkadaşımla gittim onlar ayrı takıldı ben ayrı takıldım başka arkadaşım bugün müsait olmadığı için onlarla gittim neyse sadede geleyim.abi birçok kıza yürüdüm 1 numara aldım birkaçıyla da dans edebildik ama çoğunluk tek olduğum için sapık falan sandı sanırım ve hemen başlangıçta soğuk yaptılar.sorum şu: 1-bu tip partilere erkek kankamızla mı gitmek lazım korkutmamak için 2-ortam çok sesli olunca kızlarla kulağa bağırarak konuşmak gerekiyor, tanışmak için bunun dışında başka çare var mı yani önce dans ederek yanaşıp sonra biraz daha sessiz bir yere geçip konuşalım mı falan denir mi… Read more »

Pgb
Guest
Pgb

Mekana insanlara bağlı çok değişkenlik gösterebilir ama bakışmadan önce bi kıza yanaşmak ya da ortada sap gibi dikilip etrafı kesmek sapıkça gelip onları kaçırabiliyor genel gözlemlerim bu yönde benim. Arkadaşlarınla gidip onlarla takılırken ilgini çeken kızla bakışırsın kız yüz vermezse deneme bile baktın kız negatif değil o zaman yanına gidip şarkıya eşlik edebilir ufaktan sohbet açabilirsin selam ben x gibi kız sohbeti devam ettirirse zaten akar ama kız konuşmaktan kaçıyor vücudunu bilerek uzakta tutuyorsa çok zorlamadan arkadaşlarının yanına dönebilirsin. Gördüğüm en etkili ve başarı oranı yüksek yöntem buydu bazen bakıştığın kız sana da gelebiliyor. Bahsettiğim yöntemle kız tekse de gruplaysa… Read more »