Bir kız bana görüldü attı neyleyim

Şu “görüldü” özelliği kadar toplu erkeklik katliamı yapan çok az şey var. Kitlesel iğdiş etme makinesi mübarek. Eskiden ne güzel bir mesaj atardık, cevap gelmeyince görmedi herhalde der işimize bakardık. Şimdi ise genç erkekler telefon başında kız gibi görüldü atanın yollarını gözlüyorlar.

Bir kere şu “görüldü attı” takibini hayatınızdan çıkarmanız lazım. Hani “görüldü atan” da sevgilileri falan olsa neyse. 90%ı, kendi aşırı ilgilerini yansıtıp “ilgili” olduğuna “emin oldukları” kızlardan bahsediyorlar.

Neyse bu yazıda asıl yazmak istediğim şey bu değil. Görüldü atılması genelde ilgisizlik de gösterir ama her zaman ondan olmuyor. Şimdi yazacağım şeyin de farkında olun.

Yıllardır bu görüldü attı şikayetini, görüldü atılan mesajlarla gören biri olarak şunu söyleyebilirim: Çoğu erkek görüldü yemiyor, kızlarla konuşmayı bilmiyor.

Sadece bir örnek vereyim:

Sen: Selam. Ne haber?
Kız: İyiyim senden ne haber?
Sen: İyilik. Ne yapıyorsun?
Kız: Youtube’dan yemek videosu izliyorum. Sen?
Sen: Ben de dizi izliyorum.
Kız: Hangi dizi.
Sen: Dark.
(Görüldü)

Buradaki hatayı görebiliyor musunuz? Kız adama yemek programı izliyorum diye yem atmış. Adam ise kendi kafasına gömülmüş, yemin farkında değil. İlgisiz kız genellikle youtube izliyorum der genelde. Burada ise kızın “benimle konuşma aç” diye yem attığını varsayabilirsiniz (evet ilk buluşmada ne konuşulur yazısındaki prensipleri mesajlaşmada da kullanabilirsiniz).

Oğlumuz ise konuşmayı kendisine park etmiş. Konuşmayı tıkamış. Şimdi kız buradan konuşma açmaz ki. Hani ilgisi yüksek kız belki açar ama o bile bir süre sonra erkeğin (kendisine park ettiği) son mesajına bön bön bakar ve yazacak bir şey bulamayıp orada bırakır. Kızın yazacak bir şey bulamamasının adamın sıkıcı olması, çok soru sorması, uygunsuz bir şeyler yazması gibi sebepleri de var ama burada bahsettiğim oldukça yaygın.

Buradan konu nasıl açılır? Mesela şöyle:

Kız: Yemek programı izliyorum. Sen?
Sen: Dizi izliyorum. Ooo yemek programı, bugün ne yemek yapmayı öğrendin bakalım?
Kız: Ispanaklı börek 😀
Sen: Ooo makarnadan fazlasını yapabilen bir hatun. Babamı annemi çikolata ile ne zaman gönderiim?
Kız: Hahahaha. Ben zaten bir sürü yemek yapıyorum ki!
Ben : Lazanya da yapıyorsan şahinimi alıp direkt kaçırmaya geliyorum.
Kız: Evet hem de çok iyi yaparım 🙂
Ben: Hazırla bohçanı!
Kız: Hahahah …
Böyle gider.

Tabii yanlış bir şey söylerim de kızı kızdırırım diye bıçak sırtında yürüyen tedirgin iyi çocuklar bunu nasıl söyleyecek o ayrı konu ama bakın burda yem üstüne yemi kullanmaya bir örnek var. Kız ıspanaklı börek diyor bam, bir sürü yemek diyor bam, lazanya yaparım diyor bam.

Ortalama bir iyi çocuk egosunun kuklası olduğu için yanılıp şaşırıp ıspanaklı böreğe gelse bile “ay bayılırım, annemin yaptığı özellikle çok iyidir, bla bla …” diye konuyu kendine getirip orada bırakır.

Eğer dikkat ederseniz burada iki şey daha var:

1 – Erkek Adam’ın Espri Anlayışı (Bu ilişki sihirbazı kitabında uzun uzun anlatılıyor ama buraya özet olarak yazı şeklinde koyacağım). Biz buna eğlenen ustalık da diyoruz.

2 – Erkek Adam’ın espri anlayışı ile tırmanan bir pozitif cinsel gerilim var. Kız isteme, kız kaçırma şeklinde ilerliyor ama alt metin belli. Kız kaçıran genelde kızla yatar sonra el öpmeye giderler biliyorsunuz.

Gördüğüm kadarıyla birçok erkek konuşmaya kızın liderlik etmesini, konuşmayı kızın geliştirmesini bekliyor. Ama siz henüz yürüme aşamasındayken konuşmayı geliştirmesi gereken kişisiniz. “Bana ne ya oynamıyorum, onlar da konuşma açsın” diye mızıkçılık yapacaksanız buyrun gidin yapın. Ama bu tür bir konuşma mekaniği, feminenleşmemiş yetişkin erkeğin doğal halidir. Konuşmayı, çok konuşan değil az konuşup dinleyebilen yönetir. Ortalama bir kadın normalde ortalama bir erkeğin 2 – 3 katı konuşur. Doğalı bunlardır. Kızı “etkileme” (onayını dilenme) derdiyle çok konuşan iyi çocukluk doğal değildir. Kadından liderlik beklemek doğal değildir.

Bu arada mesajlaşmada acemiyseniz, sitemizdeki mesajlaşma prensipleri yazısını okuyabilirsiniz. Kızlarla nasıl mesajlaşacağınıza Kadınlarla Tanışma rehberinde de değindik.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

252
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
64 Comment threads
188 Thread replies
15 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
bymMertMahoÒliverMeraak Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Furkan
Guest
Furkan

“Çoğu erkek görüldü yemiyor, kızlarla konuşmayı bilmiyor.” Her şeyin özeti… “Erkek Adam’ın espri anlayışı ile tırmanan bir pozitif cinsel gerilim var. Kız isteme, kız kaçırma şeklinde ilerliyor ama alt metin belli. Kız kaçıran genelde kızla yatar sonra el öpmeye giderler biliyorsunuz.” Burada ise “telkin”lerden bahsediyor. Ufacık bir örnek vermem gerekirse; “-söylenenler- merhaba, naber selam, nasılsın -telkinleri- merhaba merhaba faslını atlattım ben hemen bak. senin kişiseline ilgi duyuyorum. -söylenenler- merhaba selam -telkinleri- karşılık ver, ona göre devam edicem, nası olduğunu sorucam filan.. kitlenmeye giden bi konuşma başlangıcı. -söylenenler- naber nasılsın -telkinleri- anlatacağım bir şeyler var, hemen konuya gireceğim. ya da belli… Read more »

L1n
Guest
L1n

Güzel bir açıklayıcı yorum olmuş.Tebrik ederim kardeşim. “Pazarlama” konusunda çok haklısın. Beyler artık o eski devir yok. Eskiden evet erkekler daha maskülindi ama hepsinin oyunu betaydı. Şimdi tam tersi. Bugün en alt oğlan çocuğu bile kıza yazarken az çok neler yazması gerektiğini biliyor.Bu dönemde mavi hap olağanüstü derecede peak yaptı.Erkekler maskülin değil evet ama bugün en meriç dediğimiz adam bile kıza “slm” yazılmaması gerektiğini biliyor. Bilmese bile youtubeye bakması yetebiliyor.(Detaylı değil ama üstü kapalı) Bide buna iyi bir pazarlama,iyi bir background eklenince kızlar sosyal medyada seçim yapmakta zorlanabiliyor. Örneğin sen dibine kadar maskülensin,yandaki herif çok maskülin bir herif değil. Kızla… Read more »

deer hunter
Guest
deer hunter

Siz kendinize değer katmadıktan sonra oyunla ne kadar kafayı bozarsanız bozun yaya kalırsınız. Eğer tepe azınlık içinde değilseniz onların peşinden koşan yüzde seksen kadın populasyonundan birşeyler koparma şansınız çok az. O zaman geriye dipteki yüzde yirmi hatunlar kalıyor. Ama onlar da sizin peşinizden koşmuyor, siz onları kovalayacaksınız. Duba gibi hatun bile günde 50 msg alıyor. Yani aşağıda işler çok zor yüzde seksen erkek populasyonu için. Vaktinizi yüzde seksen içinde debelenmek için de harcayabilirsiniz, yüzde yirmiye girmeye çalışarak da. Evet çok zor. Ama diplerde hayat çok daha zor.

L1n
Guest
L1n

Son olarak,alfalık çok özel bir durum. Evet kurt sürüsü değiliz ve sembol olarak kullanıyoruz.Dış dünyaya umursamaz olmak,çoğu şeyden etkilenmemek hemen olabilecek bir durum değil. Köpek gibi disipinli ol,tonla tecrübe et. Eğer sen doğru düşünemiyorsan olamazsın. İstediğin kadar doğru düşün,tecrübe etmeden alfa olamazsın. Bunlar ikisini takip eder.Alfayı her halinden anlarsın. Yani sosyal medya ve pazarlamayla alakası olmayan bir durum.

Rahat,umursamaz,çerçevesi çelikten bir erkek her kızın hayallerindeki erkeklerden birtanesidir. Bu devirde bulunması çok zor bir erkek tiplemesi bu.

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Hatun “Ben bunu yapıyorum sen??” dediğinde,”bende şunu yapıyorum, şöyle yapıyorum” demek yerine 2. örnekteki gibi kız üzerinden oynayıp kendinizden çok bahsetmezseniz de GİZEM aratacaktır.

2. örnekte aslında biraz turkish kadın fantazisi oyunu sezdim sanki @MahmutAbi Şahine binip kızı kaçırmaya giden anadolu delikanlısı ha?!? 🙂

Ben olsaydım Mahmut Şef oyunu oynardım veya Mahmut Milör? 🙂

Kadın fantazisi oyunu Benim en sevdiğim eğlenen ustalık biçimidir hatta bi ara dozu fazla kaçırmıştım okuldaki kızlar “Kaptan Kaan Sparrow nasılsınız bugün efendim? :))” diyip akıllarıca test atıyorlardı, bende “Ne olsun işte açılacak yeni denizler arıyorum ;)” diyordum. (Kaptan fantazisi yapmıştım garip bir şekilde hoşlarına gitmişti.)

Kadın Fantazisi: http://erkekadam.org/2018/04/10/kadin-fantazisi-oyunu/

BSS
Guest
BSS

Kız: Youtube’dan yemek videosu izliyorum. Sen?
Buna cevabım şu olurdu: Yemek mi? Yoksa sen yemek yapmayı bilmiyor musun? Yoksa evde kalırsın haa 🙂

Hazretleri
Guest
Hazretleri

Sonu haa ile biten birşey yazma bro lütfen

Mert
Guest
Mert

Yazık kafana

Bellgerant
Guest

Saygi ve ilgi gormek icin, saygi ve ilgi gostermek gerekir fakat ozellikle bu mesajlasma konusunda yeterli ilgiyi gosteremiyorum. Daha genc yaslarimda(ozellikle mavi oldugum yaslarimda) yeterli ilgiyi gosterebiliyordum. Kızın yazdiklarina ve kendisine nasil daha ilgili hale gelebilirim? Gerçekten guzel bir hatun olsa bile, yazdigi seyler tahmin edilebilir, sıkıcı oluyor.

Noble
Guest
Noble

Mahmut abi bu eğlenen ustalık durumunun fazlası da olumsuz değil mi? Yani sürekli bu şekilde konuşan biri ciddiyetsiz bir profil çizebilir. İlk konuşma haricinde(ilişki içerisinde veya flört halinde) ne sıklıkla bu eğlenen ustalık yapılmalı?

John
Guest
John

yazı genç arkadaşların gözünü açar umarım, bir ekleme de ben yapmak istiyorum. yapmaya çalıştığınız şey sürekli telefonda mesajlaşmaya çalışmak olmasın, mesajı yer belirlemek için kullanıp mevzuyu reele ve yatağa taşımak için çaba sarf edin. 10 saat kız gibi dedikodu etmeyi, sırf “amı olan bir kızla” beraber yaptığı için hoş bir davranış olarak gören dev bir kitle var. uzun mesajlaşmaların sonu nasıl mı oluyor? aradaki çekimin kaybolması, her şeyi konuştuğun için başlayan sıkıcılık, yok olan işi yatağa taşıma cesareti ve akabinde friendzone’a park ediş. amsalak olmayın arkadaşlar, hayatınızı bir “am”a odaklamaktan vazgeçin, işte o zaman hayatta kazanmaya başlıyorsunuz, tecrübeyle sabit.

Godtier
Guest
Godtier

Bence bunu sadece kızlar için değil, herkes için yapmalı. Özellikle şuna dikkat ettim: ağzını bıçak açmayan insanlar bile kendilerini anlatmak için can atıyor. Örneğin dolmuşta tek şöforle ben vardım. Dedim senin işler nasıl diye, adam gittiği eskorta kadar her boku anlattı.
Ve şu gerçekten doğru, ilişkilerde daha az yatırım yapan daha az baskındır, konuşan adam daha çok yatırım yapar. Az konuşanın da ağzından daha az hatalı laf çıkar.

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Çok konuşmak yerine iyi bir dinleyici olup doğru sorularla karşı tarafı daha fazla konuşturmak, kendisini açıklattırmak onun bilinçaltına otomatik olarak sizin yüksek değerli biri olduğunuz mesajını verecektir. Baskın olmak için çok konuşmak iyi çocuk kafasıdır, ilişkide az yatırım yapan daha baskındır. Az konuşan daha az yatar düşüncesi korku temellidir, o zaman hiç konuşmazsak hiç hata yapmayız? Hatta kızlara yürümezsek hiç hata yapmamış oluruz dimi?

Çok az konuşmaktansa, hata yapma riskini alıp konuşmak oyununu daha fazla geliştirecektir.

Godtier
Guest
Godtier

İlişkilerde daha az yatırım yapan daha çok baskındır yazacaktım, yanlış yazmışım. Dediklerine katılıyorum ancak gym’e gidip sadece 5 kiloluk dambılla çalışmak sana kas yaptırmaz. Oyun oynanmalı, evet. Risk alınmalı, evet. Ancak hatalarını görmüyorsan veya teorik bilgin yoksa sürekli aynı yerde kalırsın.

B L A C K
Guest
B L A C K

Çok yatırım yapan çok üzülür

L1n
Guest
L1n

“Çoğu erkek görüldü yemiyor,konuşmayı bilmiyor. ” Postu okumadım ama bu yorum çok saçma. Bazen istediğin kadar iyi konuş,siklemez.Bazen boktan konuş sikersin. Bu olayın belirli bir matematiksel olayı yok. Tehlikeli bir cümle üstelik. Sosyal medya oyunu ile ilgili ahkam kesilemez.Hele bu dönemde.Ben 1000 küsür kızla sohbet etmiş bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Üstelik yeni jenerasyona hakim olduğuma eminim.Yazdığım kız sayısını hatırlamıyorum bile. Sosyal medya bir kriter olamaz.Liderlikle,oyunla pek bir alakası yok.Var ama okadar etkisi yok. Cpd yüksek olmalı,yoksa maskara olabilirsin.Sosyal medyada sürekli umursamaz tavırda olmak gerekiyor,eğer cpd düşükse kızla oyunu “zor” oynayacaksınız demek. Buda o dengeyi ayarlamanın nekadar zor olduğu… Read more »

Matkap.04
Guest
Matkap.04

Mahmut Abi şöyle bir durum var ben prensip olarak kadin olsun erkek olsun babam olsun kankam olsun erkek dostlarım olsun birisi görüldü atınca bunu saygısızlık adlediyorum yalniz saniyesinde değil misal sabah yazmışım saatler geç baya saat geçmiş son bi kere baktım görülmüş bunun beni umursamadigini adam yerine koymadigini düşünüyorum hissediyorum ve bundan dolayı rahatsızlığımı dile getiriyorum buda sorun mu dur sence ? Ayrıca sohbet halinde olduğum kıza bir sonraki gün merhaba yazdigimda günaydın yazdığım da cevap vermeyince de benzer sınır bozukluguu olusuyor bende bu bir blue pill davranisimi yoksa kendi prensibim mi

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Prensibe bak, sen Ercüment Çözer misin oğlum herşeyi saygısızlık adlediyorsun.:) Rahatsızlık duyduğun şeyleri söylemek kendine olan güvenini, saygını gösterir ama seninki çok gereksiz. Neden emoji koymadı acaba beni sevmiyormu? diye düşünmüyorsundur umarım. Son görülme ve okundu bilgisini kapatırsan bütün sorun çözülüyor zaten. Geçenlerde 2011 yılında kullandığım facebook hesabıma girdim mesajlara bakarken dikkatimi şu çekti biz hiç emoji kullanmıyormuşuz. Hatta o kadar rahatmışız ki mesaja 5-6 saat cevap vermeyince bugün giremedim işim vardı diyormuşuz. O zaman ki ilişkiler bu yönden daha kolaymış ve şuana göre daha çok kendi hayatımıza odaklanıyormuşuz. Bunu farkettiğim an son görülme ve okundu bilgisini kapattım. Biriyle buluşacaksam,… Read more »

herotic
Guest
herotic

sen de görüldü at. bunu yapınca her durumda saygısızlık olmadığını anlayacaksın. ben herkese atabiliyorum. patrona da. sonra bişey derse çalışıyordum yea diyorum daha çok gözüne giriyorsun insanların 😀

Selim
Guest
Selim

Doğru söylüyorsun birine birşey sorup mesaj atınca görüldü atıyorlar 1 gun içinde cevap vermesse rehberden siliyorum çoğunlukla da uzun süre yazmıyorlar, işleri düşerse yazıyorlar.

Beni iplemeyeni ben neden ipliyim:)

Misafir28
Guest
Misafir28

Soruma cevap buldum bende senin gibi dusunuyorum mesaja cevap gelmezse siklenmemis gibi adam yerine konmamış gibi hissediyorum mahmut abi cevabını vermiş

Aranızdan Biri Aras
Guest
Aranızdan Biri Aras

Mesela geçen yaşadığım bi konuşmada

-Nabers
-İyidir öyle sen
-iyi ben de neler yapıyosun
-dışarda oturuyoz arkadaşlarla
-oo vakit geçiyo mu bari
-şöyle böyle geçiyo işte

Burda kaldım ben sonra alakasız bişey söyledim ve görüldü yedim 😀
Ne desem devam ettirebilirdim mesela aklıma bişey gelmedi.

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Hangi çizgi filmleri izliyormuş onu sor. Nabers ne olm lan? 14 yaşında değilsen yazma şöyle şeyler, biraz olgun ol. Eğer öyleysen de boşver sen bunları okul açılınca git saçını çek, silgi falan at. Mesajlara bakarsak kızın sana ilgisi yok abim eğer varsa da öldürmüşsün. Naber, selam, merhaba ve napıyosun gibi girişleri ben şuna benzetiyorum sanki sınava girmişsin ama sadece adını soyadını yazmışsın, kâğıdı boş bırakmışsın gibi. 1-Ad soyad, kızın elini attığı her kâğıtta var ve kızın aradığı şey bu değil. 2-Ad soyad dışında kâğıtta hiç birşey yok, bakar bakmaz senin ne olduğunu anlıyor zaten. Neden merak etsin? Kağıdı görür görmez… Read more »

Aranızdan Biri Aras
Guest
Aranızdan Biri Aras

Sen olsan nası girerdin?

Piuv
Guest
Piuv

Dışarıda arkadaşlarıyla zaman geçirirken neden ısrarla seninle konuşmasını bekliyorsunki?

urascimenli
Guest
urascimenli

kitab okumanız şart nasıl aklına bir şey gelmez zekayı çalıştır… eğerbir sahilinde oturuyorsanız şanslın hava bugün fazla güzel. mesela burda soru da sormadın ekstra bir şey demeden topu ona attın.

lindecis
Guest
lindecis

Abi selam, tam da dediğin bir durumdayım şu anda sanırım. Twitter’dan tanıştığım birisiyle konuşuyoruz 2-3 gündür. Kız şu anda memleketinde, ay sonu dönecek. Biraz ilgisi var gibi, konuşma ortasında senden çok pozitif vibe aldım dedi, ben de karşılıklı olduğunu söyledim. Bugün sanırım biraz pot kırdım çünkü ufak bir iltifatta bulundum, teşekkür edip hep balık etli olduğunu söyledi, cevap olarak da fiziğini bilemem boydan hiç görmedim, profil fotoğrafına yorum yaptım dedim. Orada bir görüldü yedim. Sence pot kırmış ve ilgiyi kaçırmış olma ihtimalim nedir, NEXT atmak mı gerek yoksa bir iki gün bekleyip mesaj gelmezse yoklamalı mı. 21 yaşındayım ve yaklaşık… Read more »

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Mahmut abi toptancıya kadar gitti kardeşim buyur ben yardımcı olayım ne vardı? 🙂 Amcaoğlu anladığım kadarıyla 1 yıldan daha uzun süredir tenine dokunduğun bir dişi yok? Yazına cevap verdim diye banada kaldırmazsın diye umut ediyor ve başlıyorum. 16 aydır ilişkin yoksa şuan uzun sürekli bir ilişki arayışında değilsindir, tek gecelik hatun peşindesindir diye düşünüyorum. Twitter ve instagram gibi platformlar tek gecelik hatun bulmak için başvurduğun son yer olsun. (Bu ücretli bir arayış değilse tabi.) Tinder gibi bu amaca yönelik ve daha kolay hedefler bulabileceğin yerler daha uygun. Hatun şuan memleketteymiş ama sen 2-3 gündür onu ilgiyle besliyorsun? (daha görmedin bile)… Read more »

lindecis
Guest
lindecis

Yok Twitter’ı genel olarak aktif kullanıyorum. Bazen birilerini takip ediyorum, mention falan derken muhabbet açılıyor. Genelde de uzayıp gidiyor çoğu kişiyle sohbet, özellikle karantina zamanlarında can sıkıntımı aldı.

Ama maalesef mantık şu oluyor “mesajlaşmaya devam etmeliyiz ki ilgisi kaçmasın”. Bunu aştığımda çok daha iyi şeyler olacaktır.

Duncan Thaw
Guest
Duncan Thaw

Peki diyelim ki muhabbet normal giderken görüldü yedik. Konuşma kurallar çerçevesindeydi. Kıza bir daha yazıyor muyuz nextliyor muyuz?

KH237
Guest
KH237

Bana kalırsa, 2-3 güne kendisi yazmazsa ben yazarım ama BULUŞMA İÇİN. Buna eğer yanaşmazsa, next yaparım. NEXT’in tam olarak ne olduğunu da biliyorsunuzdur.

Bir fırında ekmek yoksa alternatif fırınlara yönelmektir. Ekmek olmayan fırını yok etmek değil.

herotic
Guest
herotic

abi burada yazdığın şeyler sadece kadın erkek ilişkisinde olan şeyler değil. iletişime dair olan şeyler ve çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. bir insanla iletişim kuruyorsanız. ortak şeyleri konuşmanız lazım. bir insan bir konu açıyorsa sana soru somrka yerine böyle bir durumu bir şeyi söylüyorsa tutup konuyu kendine çevirmen çok boş ve irite edici bir davranış. sadece kadın-erkek ilişkisinde değil. sürekli kendini anlatan insanları kimse sevmez. özellikle konu bir karşı cins olunca sizin konuşacağınız tüm konular size ilişkin olmak zorunda. tutup kendini anlatmanı beklemiyor kimse sizden. zaten sizle ilgili bişey merak ederse insan direk soru sorar. ben sormadan ya da… Read more »

Gökhan
Guest
Gökhan

En son yorumu kitap satin alırken yaptim Mahmut abi, bu bir eleştiri de olabilir belki ama fişten çekildik derken gercekten cekildik mi ? Yoksa herkes rol mu yapiyor ? Mahmut Abi belki sende üniversitede ve ‘ya lisede çok sevdin bir şekilde olmadi ,bu içinde bir yara olarak kalmadı mi ? Ister kabul edelim ister etmeyelim bunun gerçeği böyle diye düşünüyorum. Ben bu saatten sonra aska bu site sayesinde daha farkli bakıyorum ama bu gecmiste yaşadığım durumu gecirmiyorki . Dusunsene kalbin pir pir ,oyle bir his var ki içinde tarif edilmez ,diger kadinlarin birden renklerinin solmaya başladığını fark edersin . Cok… Read more »

Misafir35
Guest
Misafir35

Selamlar, Ben de son zamanlarda sık karşılaştığım bir durumdan bahsedeceğim. Kızlarla muhabbet güzel ilerliyor. Buluşmaya davet ettiğim zaman da geliyorlar, ya da gerçekten kabul edilebilir bir bahane sunuyorlar. Fakat ben arayıp sormazsam genelde onlar yazmıyorlar. Ben de arayı çok açarsam bazen sosyal medyada bir hikayeme yorum yapanlar oluyor. Bu durumu nasıl yorumlarsınız? Bir de diğer konu şu, karantina sosyal mesafe derken gerçek hayatta tanışma işlerini biraz askıya aldım. Ara ara instagramdan yazıyorum. Geri dönüş oluyor, muhabbet ilerliyor ve şu soru geliyor, “sosyal medyadan böyle rastgele kızlara mı yazıyorsun?” Bu en etkili biçimde nasıl savuşturulur? Ben genelde şu şekilde kısa bir… Read more »

Baciziplatan
Guest
Baciziplatan

Ayni soruya “Ben şansa inanmam, başarının tek sırrı milletvekili bir tanıdığının olmasıdır ” şeklinde cevap vermiştim ve baya da geçerli bir cevap olmuştu ama ben bunu reel hayatın içinde yaptım dolayısıyla sosyal medyadan ne kadar geçerli olur bilemem – aslina bakarsan jest mimik tonlama vs olmadığı için reelde çatır çutur işleyen şeyler sanalda bir sike yaramıyor genelde –

1 2 3 5