Kadını zihinsel odağın yapmak

Beyazatlıpatates şöyle bir soru sormuştu :

Abi ne zaman flört aşamasında öpüşsem en geç bir haftaya kızlar etrafımdan yok oluyor. Bir değil iki değil. Hepsinde de yakınlaştıktan sonra iyi dönüt alıyorum. Buna rağmen kayboluyorlar. En sonki kız eski sevgilisine döndü mesela. Sinirlerimi bozuyor bu durum.

Ben de şöyle cevap verdim :

Daha once de yazmistim. Opusmek tamam da seks olmadan yiyismek bir erkek icin tehlikeli zira erkek komik hallere burunuyor. Opusmeden sonra hareketlerin betalasiyor olabilir. VS … AMA ve bu buyuk bir AMA … Terk ediliyorum demen sakat. Zira erkek sirf opustuk diye iliskimiz var havasina girmez. Siz sanki hala hedefte tek eslilik hatasina dusuyorsunuz. Ben mesela opusup sevistikten sonra kiz toz olursa bunu terk edilme diye tanimlamam zira daha iliski yok ki.

Bu devirde kafaniz hedefte tek eslilik mantiginda ise cok betalasirsiniz. Kafanizi degistirin. Demek istedigim iliskiye olabilir bakisinda olabilirsiniz ama iliski sizin bastaki hedefinizse pozisyonunuz zayif.

KEREM’in bu yoruma cevaben şunu yazmış:

Cvp için teşekkürler.
İlişkinin devam etmesinden kastım sürekli seks yapabileceğim biri haline gelmesidir karşı taraftaki kızın.
Öpüşmeden sonra yelkenleri suya indiriyor olabilirim doğru
Ama çözüm nedir ?
Dün öpüştüğüm kız.. ilgi göstermiyorsun. Bulunmaz hint kumaşı değilsin dedi.
Görüldü yaptım cvp vermedim doğru mu yaptım sizce?

Öncelikle gerçekten ilgi göstermiyorsan hata ediyorsun. Yani şimdiye kadar anlamışsınızdır, kırmızı hap orta yolcu bir akım. Radikal “kıç yalama” ile radikal “köpek edecem tüm karıları” uçları arasında orta noktada. Şimdi eğer kıza dozunda ilgi göstermiyorsan o kısmı çalışman lazım. Zira oyunun bokunu çıkarıyor olabilirsin :

Oyun (The Game)nun bilinmesi gereken ama çoğunlukla es geçilen oldukça önemli taraflarından biri, oyunun yolunun iki aşırı uç arasında bir denge çizgisinde devam ettiğidir. Örneğin genelde aşırı bir iyi çocuk geçmişi olan beta, eskiden bir kıza hiçbir sonuç almadan çok yatırım yaptığından, oyuna ilk başladığında tamamen öbür uca atlayarak bir sürü kıza yürürken, hepsine yetersiz yatırım yaparak yine havasını alır. Eskiden bir kadını çok takarken ve ona entellektüelliğin tepesinde muhabbetle yaklaşırken, kırmızı hap sonrası oyunu oynarken yürüdüğü hatuna aşırıya kaçmış bir “sikimde değilsin Nalan” zihniyeti ve çok havadan sudan bir muhabbet ile yanaşır.

Bir kere görüldü attım ama cevap vermedim kısmı feminen bir hareket. Gerçi bulunmaz hint kumaşı değilsin lafının bağlamına göre “yeter lan senle mi uğraşacağım” mantığı ile anlaşılır olabilir ama çoğu durumda görüldü attım cevap vermedim diyen erkek karizma yapmıyor. Kız eğer çok ciddi bir saygısızlık yapmadı ise feminen olduğunu gösteriyor.

Aşırı uçlara kaçmadan oyunu dozunda oynamayı öğrenmeniz lazım. Koskoca Roissie bile kadınlarla iletişimde altın oran koyuyor, 2 / 3 oranı. Hiç takma, arama sorma demiyor. Yıllarını beta ayak paspası geçiren bir erkeğin “köpek çekecem lan hepsine” diye fantaziler kurması anlaşılır ama normal değil. Fazla betalaşmayın, duygusal yatırım yapmayın ama en azından biraz zaman ve ilgi yatırımı yapmadan da kimseyle birlikte olamazsınız.

Kıza attığın mesaja cevap gelmeden bir şeyler yazmamak, kızı kızdan daha sık aralıklarla mesajlamamak yeterli. Yani kıza mesaj attın. 1.5 saat cevap vermedi. O arada mesaj atmayacaksın. Kız sana mesaj attıktan sonra sen de 1.5 saat sonra cevap vereceksin. Böyle birkaç şeye dikat ettikten sonra ilk sen aramışsın (her saat aramadığın sürece tabii), 2 gün sonra aramışsın falan çok önemli değil.

Evet bunlar önemsiz ayrıntılar. Kerem’in sorunu başka. Ki bunu şurada yazmış :

Bir de şunu anlamadım? Yani Kıza:
“Sırf öpüştük diye sevgili olduğumuzu düşünme-ilişkideyiz diye düşünme” mi demeliyiz-hissettirmeliyiz?

İşte tam olarak sorun bu! “Sırf öpüştük diye sevgili olduğumuzu düşünme-ilişkideyiz diye düşünme” diyorum ama “mi demeliyiz-hissettirmeliyiz” diye soruyorsun. İşte bu mavi hap.

Kızı zihinsel merkezinize alıp ona nasıl göründüğünüz, ne hissettirdiğiniz, ne söylediğiniz ilk planda olduğu sürece kırmızı haplı davranamazsınız. Mış gibi bile yapmanız büyük külfet.

Sırf öpüştünüz diye sevgili olduğunu SEN düşünmemelisin. Kıza ne gösterdiğin, kızın ne düşündüğü önemli değil. SEN kendi zihinsel odağında olmalı, hep ilk SEN ne düşünüyorsun önemli olmalıdır.

Sen kızı öper öpmez “acaba ilişki olur mu” diye düşünürsen, kızın ne düşündüğü önemli değil. “kastım sürekli seks yapabileceğim biri haline gelmesidir” diyorsun da o ilişki zaten. İlişki bir kadından daha ilk öpüşmede fantazileniyorsa, mavi hap kafasını gösteriyor demektir.

Sen kızı öptün ve kız da hoşuna gitti ise dışarı çıkarırsın, ararsın sorarsın ama kız seni ilişkiye çekmeye çalışmadığı sürece ilişki aklına gelmez. Bu maskülen bir erkeğin doğal olarak yaptığı birşeydir.

Kızın seni ilişkiye çekmek istemesi demek, senin arayıp – sormaman ama onun peşinde koşması demek değil. Erkek olarak ilk adımları sen atarsın ama o adımlardan ilişkiyi kız yaratır. Bu da genelde doğal olarak olan birşey.

Tamam “yapana kadar yapıyormuş gibi yapmak” diye bir araç var. Ama bu bir ara dönem ve bunu hemen aşıp kırmızı hapı içselleştirmeniz lazım. “Benim merkezimde ben varım, ben önce kendimi, sonra kızı düşünüyorum” diyebildiğiniz sürece gerisi genelde doğal işler.

Bunu Kerem’i öne çıkarmak için yazmadım. Çoğunuzun içinde bulunduğu hal bu. “demeliyiz-hissettirmeliyiz” dedikten sonra mavi renk yaptığınız her harekete işler.

Fakat birçok şeyde olduğu gibi, kendini etkisiz bir nesne gibi görme ucundan, kendini tamamen bir özne ucuna savrulmak, aşırı bir düzeltmedir. Daha önce hiçbir kırmızı çizgisi olmayan bir erkek, başlangıçta çoğunlukla sınırlarını aşırı şekilde dayatacaktır. Socrates ismini kullanan bir elemanın 21 Convention konuşmasında dediği gibi , bir erkek sosyal yeteneklerden ve aslında çok iyi ayar ve denge gerektiren PUA kalibrasyonundan yoksun iken oldukça agresif davranabilir ve bu da ona negatif etkide bulunur.

Kırmızı hap mantığı: Büyüklük yanılsaması

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

46
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
17 Comment threads
29 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
ponyboyMeraaqFatih ÇinarMəhəmmədPablo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
KEREM
Guest
KEREM

Alakasız olabilir ama yorum bekliyorum:

Çok iyi geçen bir ilk buluşmadan sonra kızın arabada elini tuttum izin verdi.. öpmeye çalıştım İzin vermedi

Ben de içimden amq bu da gitti dedim önümüzdeki maçlara bakayım diye düşünürken..
Sonra kızın söylediği söz her şeyin önüne geçti..
Kız: Sen bu işi bilmiyorsun bırak dedi.. 🙁
(Bence: sana verecektim ama oyunu hiç bilmediğin için vermiyorum demek istedi.. doğru mu? )

Beynimden vurulmuşa döndüm valla :)… Açıkçası canımı sıkan şey kızla aynı fikirde olmamdı galiba ben bu işi asla öğrenemeyeceğim… 🙁

müzminbeta86
Guest
müzminbeta86

Aynı davranışları ben de sergiledim. 32 yaşında bir abazan olarak bu yaşa geldim. Neyse ki daha yeni bu site ile tanıştım.

KEREM
Guest
KEREM

Aynı yaşlarda aynı hisleri paylaşıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun :))

RedpillwithONeitis
Guest
RedpillwithONeitis

Shit test has failed. 😀 Shit test bence bu .

sadsidereality
Guest
sadsidereality

Hocam bu beta oyunu öpücüğü sona saklamak olmamış mı ?

KEREM
Guest
KEREM

Arabadan önce öpecek ortam yoktu dolayısıyla sona bırakmam değildi bence hocam

Fatih Çinar
Guest
Fatih Çinar

“Son dakika direnci” ve “shit test “ yazısını veya videosunu izle

KEREM
Guest
KEREM

bu arada yorumumu dikkate alıp başlığa taşıdığınız için çok teşekkürler mahmut bey..

Ali
Guest
Ali

Hocam ben gerçekten şanssız bir nesil olduğumuzu düşünüyorum. Teknolojik anlamda neredeyse her şey ama her şey aleyhimize. Ciğeri 5 para etmez kızlar bile ciddi ciddi kendini bir halt sanıyor. Özellikle şu İnstagram denen illetle nasıl baş edeceğiz bilmiyorum!? Ülkemizdeki karaktersiz troll sürüsü yüzünden en tipsiz rezil kızların bile burnu bulutlardan inmiyor, orta-üst seviye olanlarınki zaten galaksiyi aşmış. Bu dediklerim bilhassa 18-23 yaş arası kesim için geçerli, belki diğerlerinde de durum aynıdır bilemem.

Sizce bu işin çözümü nedir? Bunlarla nasıl baş edeceğiz? Lütfen yardım edin.

Storm
Guest
Storm

Yazı için teşekkürler, açıkçası benim de bazı düşüncelerimi onardı diyebilirim. Sınavıma 8 gün kaldı, sınavımı mahvetmemek adına kızlara yürümüyordum, GYM’e de gitmedim ancak sınav sonrası düzenli olarak yürümeye başlayacağım. Umuyorum ki kısa süre sonra saha raporlarımı göndermeye başlayabilirim.

I am stronger and alfa
Guest
I am stronger and alfa

Aynı durum benim içinde geçerli

Aero
Guest
Aero

Kiza karsi nasil tavir takindin ki ? Buyuk ihtimal dusuncelerin vucut diline yansimistir.

Bir de kizlarin sizi amansizca elestirmesine izin vermeyin. İzinden kasit kizla tartisin filan degil.

Elestiri yaparken genelde kendimizden asagidaki kisileri elestiririz. Kizlar sizi kendinden ustun gormuyorsa bol bol elestirir sizi. Kendinizi kiza ondan daha ustun hissettirin. O zaman sizi elestiremezler.

KEREM
Guest
KEREM

Güzel yorum sorun bu olabilir

Kayra
Guest
Kayra

Dostum açılış ad sorma ile yapılmaz,tanışmamızda bir sakınca var mı diye de sorulmaz çünkü kız senden etkilense bile anın heyecanını kaldıramadığı için tanışmak istemiyorum der. Onun yerine bir merhaba demek istedim gibi şeylerle başla, sitedeki Londra gündüz oyunu makalesini de kesinlikle oku. Bazı yerlerde elinle oynamışsın vücut dili bakımından yanlış. Kızlara benden hoşlanmadın ya da etkilenmedin mı diye bir soru asla ama asla sorma, tecrübesiz olduğunu belli edersin. Bana telefon numaranı verirsen sana mesaj atarım felan yanlış. Arada bi muhabbet oluşmadan, bir bahane ortaya çıkmadan, 3 ila 7 dakika arası konuşmadan telefon istenmez. Güven vermedim mi pek ya da hoşlanmadın… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

@Starker Yanlışların var ama böyle devam et pratik yaptıkca makina olacaksın.Sadece yazıları bir daha oku.

Serefless
Guest
Serefless

Öncelikle özgüveninden dolayı seni harbiden tebrik ediyorum. Evet toplumsal normlardan dolayı Gaziantep’te zor olabilir, ama benim hep gözüme batan bir şey var TANIŞABİLİR MİYİZ _?_?_? sorusu. Özellikle doğuda yani amın değerli olduğu bir yerde, slut-shame’e çok yatkın oluyorlar. Bir kızın gelip de bu soruya evet demesini beklemek biraz hata olacaktır çünkü o zaman sanki o istiyormuş gibi gözükecek ve kadınlar bundan olabildiğince uzak durmaya çalışırlar. Yani ondan izin istemek yerine işte kıyafetine azıcık “eyorumlama” yap, bir iki iltafat edip direk okul vs. hakkında soru sorabilirsin. Gördüğün gibi tanışmamızda sorun yok diyen kız oralı değil, yani tanıdığı yok doğal olarakta onu… Read more »

Maybe one day
Guest
Maybe one day

Mahmut abi, daha önce bir yorumun vardı hangi yazıda olduğunu unuttum. Sana gore neden kendi soyadını kullanmak isteyen kadın evlenilmeyecek kadın kategorisindedir ?

Barney
Guest
Barney

Helal olsun cesaret işi

Nasos
Guest
Nasos

Mahmut Abi iyi akşamlar öncelikle; Redpill öğretisinde “The Game” mantığıyla gidersek; “Kızı zihinsel merkezinize alıp ona nasıl göründüğünüz, ne hissettirdiğiniz, ne söylediğiniz ilk planda olduğu sürece kırmızı haplı davranamazsınız. Mış gibi bile yapmanız büyük külfet.” Buradan yola çıkarak bunu oyun haline getirdiğimizde mış gibi yapmak külfet değil de ufak bir engel yaratmaz mı bize? Bunun kötü bir şey olup olmadığı aklıma geldi. “Kızı zihinsel merkezinize alıp ona nasıl göründüğünüz, ne hissettirdiğiniz, ne söylediğiniz ilk planda olduğu sürece kırmızı haplı davranamazsınız” bu kısımda sonuna kadar katılıyorum bu arada.

Jx Tuna
Guest
Jx Tuna

Merhabalar yorumumu oraya koymamışsınız merak ettim. Aynı hedefe giden insanlar birbirlerine yarımcı olurlar. Beraber başaralım, kolay gelsin.

lindecis
Guest
lindecis

Şu mesaj işi gerçekten kangrenim olmuş benim ya. Konuşurken konuşmayı tıkayıcı bir şey söylemişsem misal, 1 saat sonra yazıyorum kendimi alamıyorum. 2/3’e uymaya çalışırken bile aynı oluyor durum.

Məhəmməd
Guest
Məhəmməd

O yazdıktan 1.5 saat sonra geri dönüş etmek kadına daha da odaklanmak, onu kazanmaya çalışmak gibi olmuyor mu? Yani belki işi vardır,belki başka bir şey. Bizim göre-göre aynı süre bekletmemiz bana çok maskülin gelmiyor . İlgisi yetersizse, kesmek daha sağlıklı