Kadın özgürlüğünün bir son kullanma tarihi vardır – 35 ve Bekar

Aşağıdaki video kırmızı hapın birçok kavramını içeren bir ibretlik öykü. 20lerini kucaktan kucağa atlayarak geçirmiş bir alfa dulun, 35 ve bekar hayatını düzeltme çalışmaları ama hala akıllanmamış olmasının ve ağır hamstering pratiğinin hikayesi.

Şu satırları anmadan edemeyeceğim :

Kadınlar, erkeklerden çok daha fazla evliliğe ilgilidir. Arz – talep dengesinin basit mantığının bize söylediği şu : kurumsal, tekeşli evliliğin sürdürülebilir olması için, erkeklerin en az yüzde 80’inin evlenmeye istekli olması lazımdır. Erkek katılımının yüzde 80’in altına düştüğü durumda, bütün kadınların başı derttedir zira artık her 80 erkek için rekabet eden 100 kadın vardır. Bu durum, kadınların erkeklere göre daha hızlı yaşlandığı ve doğurganlıklarını hızla kaybettikleri gerçeği ile beraber daha da vahimleşir. Böyle bir durum, bekar kadın nüfusu üzerinde ciddi stres yaratır. Eskiden, genç kadının annesi ve neneleri güzelliğin geçici olduğunu, en baştan çıkarıcı erkeğin en iyi koca adayı olmadığını bilir ve kızın uzun süre stabil bir koca olabilecek genç bir erkekle evlenmesini garantilerlerdi. Şimdi ise feminizm yüzünden, bu rehberlik genç kadınların hayatından çıkarılmış durumda ve genç kadınlar kendi cinsel hayatları için kötü birer kaptanlar. Güzelliklerinin yere çakıldığı 34 – 36 yaşına kadar alfa erkeklerin peşinde koştuktan sonra eskiden reddetmeye alıştıkları beta erkekler tarafından bile görmezden geliniyorlar. Kadının kısmetindeki bu ani çakılma, Road Runner ve Çakal anı olarak biliniyor. Kadınların geçmişte uçurumdan bu şekilde düşmemeleri için bir sürü güvenlik ağı vardı.

‘Feminist’ medyanın, biyolojik gerçeklikler nedeniyle hiçbir zaman ana akım olamayacak “genç erkek avcısı (yaşlı) kadın” konseptini normalleştirme gayreti de bu yenilgiyi sanki istenen sonuçmuş gibi paketleme çabasından başka bir şey değil. Kadınlar çok fazla sayıda cinsel partnere sahip olmanın onlar için negatif bir şey sayılmaması gerektiğini iddia etseler de bu ikiyüzlülükten başka bir şey değil. Karmaşık cinsel geçmiş bir kadının aleyhinedir. Aynı durum bir erkeğin lehine çalışsa da. Bunun nedeni iki cinsiyetin birbirinden farklı olan doğal cinsel çekicilik mekanizmalarıdır. Bir bilgenin zamanında dediği gibi, “birçok kapıyı açabilen bir anahtar, değerli bir anahtardır. Birçok anahtar tarafından açılabilen bir kilit ise, işe yaramaz bir kilittir.”

Erkek Düşmanlığı Balonu

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

233
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
87 Comment threads
146 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
AetherÇevirmen Hocanihaldr faustusErwq Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
God Bless Brotherhood
Guest
God Bless Brotherhood

o bir çocuktu. babası babalık etmedi. anası analık etmedi. abisi abilik etmedi ve şimdi o çocuk odasını feci şekilde dağıtmış. şimdi odasını toplayacak bir keriz bulunmuş ve belki oda tekrar düzenli olunca çocuk yine gidip serserilerle dağıtmak isteyecek.

erkek kafa yapısı değişmeli artık. toplumun huzur ve refahı için. yüksek maskulenism devrimi yaşanmalı.

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi üniversitede kendi sınıfımızdan değil de aynı bölüm bir alt döneme yürümek kendi sosyal ortamına girer mi ve sakınca doğurur mu? Hatun kişisi ile tinderda eşleştik de.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kardeşim koskoca kampüste kimseye yan gözle bakmayacaksın gibi birşey olamaz, sevgili olursun, yürüme davetiyesi alırsın, kızın sana ilgisi vardır, ortaya düşmeden tavlayabileceğine inanıyosundur olur, ama day game yapar çok fazla reddedilirsen kendi sosyal çevrende olumsuz bir intiba bırakırsın.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut bey.

Yeni girdiğimiz kızlı-erkekli bir ortamda dikkat çekmek için neler yapmak lazım?

Yani biraz daha ağırdan almak mı? yoksa, grupla hemen kaynaşıp geyiğin içinde yer almak mı?

Cem
Guest
Cem

Deri ceket giy. Taoizm simgeli kolye tak. Playboy amblemli küpe tak. ONE MILLION sık. Duyduğuma göre kadınların üzerinde afrodizyak etkisi varmış. Son bir tane ve en önemlisi kaldı. Buluşmanın üçüncü dakikasında…

Onu öğrenebilmek için hesabıma 200 TL at.

Michel
Guest
Michel

Mahmut abi merhabalar sevgili olmayi dusundugum bir kiz benim hafta sonlari klube gitmemi istemiyor ama cercevemi koruma geregi dalgaya alarak gene gittim ertesi gun tavirlar tripler 2 gundur suruyor bugun telefonunu karistirirken baska bir erkege persembe gunu tiyatroya gidelim mi yazmis sordum senin klube gittigin gun sinirlerdim yazdim o benim arkadasim dedi durdu sirnasti vs. Burda ne yapmam gerektigini bilemedim bana deger verdigini dusunuyorum ama bu neydi simdi

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut bey, demişsin ki, öncelikle sonucu izle.

tamam da, yine de bir sosyal yaklaşım yokmu? yani kendinden yola çıkarak, sen bir karma sosyal ortama girdiinde nasıl davranıyorsun? biraz ağırdan almak ya da geyiğe dahil olmak gibisinden.

DEHB Hastası
Guest
DEHB Hastası

Kendim için konuşayım ben öyle sosyal ortamdı kızdı seksti filan kasmıyorum, denedim ama içimden gelmiyor dna’m da yok yanı kısacası eşeğe red pill şişesi yedirsen eşek gene eşek gene eşek hesabı. Ha faydası oldu mu oldu, en azından oneitise hazırlıklıyım girecekse bile daha az acıtacak. Belki aseksüelimdir bilemiyorum.

Ne bileyim hayatımda herşey bireysel, spor desen bireysel sporları seviyorum video oyunlarında da çoğunlukla singleplayer takılıyorum ders desen gene tek başıma çalışıyorum. Yanlızlığı daha çok seviyorum ve insanlarla gerektiğinden daha fazla konuşmak istemiyorum.

Apol
Guest
Apol

Merhaba Mahmut Abi, Bu boktan durum 2.defa başıma geldiği için artık yazma gereği duyuyorum.Lise yıllarımda kültürlü,piyano çalan,birçok sporla ilgelenen yarı Yunan bir hatunla kaçamak ilişkim olmuştu.Tanıştığımız ilk zamanlarda bir ilişkisi olduğundan haberdar değildim.1 hafta sonra çok yakınlaştık 2.buluşmamızda temaslar başlamıştı bile.Bana daha sonra bir ilişkisi olduğunu ve o çocuktan çok sıkıldığını,kendisini hayatının merkezine koyduğu için bu durumdan çok rahatsız olduğundan bahsetti hatta konuşurken sen daha gizemli ve heyecan vericisin o yüzden senin yanında olmak çok daha güzel demişti.Sonu pek iyi bitmedi ama bu denli güzel ve donanımlı hatunun sevgilisi varken beni daha çekici bulması hoşuma gitmişti baya.Bunu anlatmamım ve burda… Read more »

dünyayı aylaklık kurtaracak
Guest
dünyayı aylaklık kurtaracak

alakalı başlık aradım ama bulamadım buraya yazıyorum. redpillciler yazılarında insanlara zayıf yanlarımızı göstermememiz gerektiğini, “kendin gibi ol yeter” sözünün bir yalan olduğunu, kendimiz gibi olursak insanların bizi zayıf yanımızdan vuracağını vs. söylüyorlar. benim anlamadığım şey ise insanlara eksik yanlarımızı göstermezsek ve insanlar bizim eksik yanlarımızı bir şekilde öğrenip/görüp bizi bu eksik yanlarımızdan vurursa bu bizi daha çok yıkmaz mı? yani insanlara eksik yanlarımızı gösterirsek onlara “bu konuda beni yargılaman beni etkilemez” mesajı vermiş olmaz mıyız? ayrıca biz eksik yanımızı göstermemize rağmen bizi oradan vurmaya çalışmak onun kendi sorunu/dalyaraklığı olmaz mı? sorularım bunlar. bu konu biraz aklımı kurcalıyor. şimdiden teşekkürler. bu… Read more »

cevKksk
Guest
cevKksk

Zayıflıklarına vurana duygusal tepki vermemeyi öğrenmen lazım, aldırış etmemeyi, insan olduğunu… Bu arada senin zayıflıklarına vuracak kadar alçalan kişi ya da kişilerin hayatında fazla yer kaplamasına izin verme.
Mahmut abi yazmıştı bir ara duygusal güç diye bir yazı var. Okumanı öneririm.

Bgm21
Guest
Bgm21

Mahmut abi narsist bir patronum var. Çok fazla kibirli ve egoist bir insan. Işyerinde çalışırken haftanın 6 gününün 4 günü sürekli laf sokuyor. Haklı/haksız yere. İlk zamanlar (5-6 ay önce) bu lafları işitmek zoruma gidiyordu. Ama borçlarımdan dolayı çalışmam lazımdı burada. Malûm çoğu kisinin patronuyla arasi iyi değildir. Bırakıp gitmeyi çok düşündüm ama bana bu çocuksu bir hareket gibi geldi. Aradan 5 ay geçti. Şuan da patron hala laf sokmaya devam ediyor. Ama mesele kişisel değil. Tamamiyle kendi kibrinden dolayı. Yeni bir eleman almıştık çocuk 4 gün dayanabildi. Ilk zamanlarda zoruma gidiyordu demiştim ya şuan zerre umurumda değil. Hatta o… Read more »

XF77
Guest
XF77

mahmut abi bunları(tüm yazıları ve düşünce şeklini) hayatın heryerinde kullanmak için sadece okumak yetmez diye düşünüyorum not almalı mıyız yoksa okuyup geçmeli miyiz veya hemen uygulamalımıyız?
Ne önerirsin ?düşüncelerini almak isterim

John
Guest
John

Mahmut abi, Jocko Willink’in kitabını çevirmemi ister misin ? Siteye yükleyebileceksen telif vb. problem olmadan çevirip gönderebilirim.

Storm
Guest
Storm

Son zamanlarda çevremdeki kızlardan sıklıkla birilerinin onlara sokakta yürüdüğünü duyuyorum. Alfa kafa yapısıyla yapıldığında çok erkeksi ve cesurca olan bu oyunu bazı arkadaşlar mahvediyorlar. Kızın yanına gidip ciddi düşünüyorum diyenler, kız reddetmesine rağmen hala aptalca ısrar edenler vs. Bu adamların TRP ile zerre kadar ilgisi olduğuna inanmam, belli ki PUA’da değiller. Onlara bu cesareti verenin ne olduğunu anlamış değilim. Belki muhafazakar şehirler deformasyona uğruyor belki de yokluk zirvelere ulaştığından bu tip durumlar ortaya çıkıyor.

Male
Guest
Male

Mahmut abi,Ben üniversite sınavına çalışıyorum.Nofapta yapıyorum.Ama zihnimin derinliklerinde kadınlar var.Aklıma acaba bir kızı öpmek nasıl bir şey gibi düşünceler geliyor.Dershanede Hipegramide Kadınların%80 lik dilimdeyim diyebilirim.(Etraftan bir sürü yd alıyorum)Ama sosyal yeteneklerim pek iyi sayılmaz. Ne bileyim işin içinden çıkamadım ya. Yani kendimi hayatımın merkezine koymaya çalışıyorum olmuyor.(Kağıttan kaplan yazısını okudum.Jordan peterson dediği şeyi yapıyorum.Mesela odamı felan topluyorum.Günlük kişisel bakım,Diksiyonumu geliştirmeye çalışmak v.s) Daha önce sevgilim v.s olmadı.Mezuna kaldım.Ama bi türlü şu beynime söz geçmiyor.Kafayı yemek üzeriyim.Kendime yatırım yapıyorum.Çok boşmuş gibi geliyor.Şu an ne yapmak istiyorsun diye soruyorum kendime: Şu an bir kız ile birlikte olup. sınava kadar birlikte olup sınavdan… Read more »

Xxname
Guest
Xxname

Merhabalar abiler , genç bir kardesinizim bu yolda daha yeniyim yazıları az çok okudum az çok konuya hakimim , şuan sevgilim var ayrıldık barıştık , şuan normal şekilde ilerliyor, kız arkadaşım beni boguyorsun üzerime çok fazla sorumluluk yukluyosun dedi , ilişkinin ilk zamanları gibi heyecanlı değiliz o zamanlar kadar mutlu değiliz , aşırı derecede bağlandım bu kıza , ilk defa sevdim sevildim bu yaşıma kadar . Mahmut abi bu yardım et senden başkası yardım edemez

BenzTruck
Guest
BenzTruck

Selamlar Mahmut abi, direk olaya gireyim 2 yıldır sevgilim var mutlu bir ilişkideyiz, kız güzel olduğundan dolayı diğer erkekler yazabiliyor kıza, kız da nazikce reddediyor sıkıntı etmiyorum geçiyorum. Geçen yine buna benzer bir şey yaşadım yine sevgilime yürüyen bir tip, kız soğuk davrandı, reddetti, hoşlanmadığını belirtti, ama karşıdaki eleman hala yazıyor “senden hoşlanıyorum” falan diye mesaj arasında söylemeyi ihmal etmiyor düpedüz yürüyor. (Bu arada söylemeyi unutmuşum adam DM’den falan tanışmadı kızla yakın çevremizden bir eleman). Her neyse ilk başlarda testosteron kafaya vurmuştur normaldir erkek işte diyip alttan aldım, ama eleman haddini bilmiyor. Gittim konuştum elemanla düzgün adam gibi , bana”abi… Read more »

Affetmeyen
Guest
Affetmeyen

Mahmut abi canımı sıkan bir durum var sınıfımda 3 tane eski sevgilim var. İsteyerek olmadı bu durum asansör sistemi dedikleri bu sistemde ortalaması yükselenleri bir üst sınıfa alıyorlar o da bizim sınıf… İkisi bayağı eski ama diğeri geçen yıl olan bir ilişkimdi ve engellememle bitip kızın bana yalvarma gibi mesajlarıyla sonlandı. Bu yıl farkettim ki benim bu kızla geçen muhabbettimi herkes biliyor ve kız beni millete kötü bir şekilde anlatıyor… Kime sorsanız “O piç, Çapkın, Kötü çocuk”diyorlar hakkımda umrumda değil bunlar.En basitinden whatsapptan mesaj geliyor yanımda ki kız diyor “ 57. flörtün mü o?” Bende dalgaya alıyorum sallamıyorum. Asıl olaya… Read more »